| Barajag a întrebat:

Cine imi spune si mie cum e vremea in tara? ala eu, ala eu...laughing

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E foarte misto pe aici prin tara, se anunta averse de ploaie si intensificari ale crizei, spre seara cer noros cu arome orientale de la shaormarii si baruri cu auto-servire... e super la romanica, vino inapoi ca se ieftinesc si biletele la filmebatting eyelashes

13 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Iti sp eu happyE o caldura de nu se mai poate laughingLa tine cum e?big grin Tot asa ca al noi?big grin

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

La Barlad ploua.

| Barajag explică:

@lia:dar tu pe unde umbli maica, credeam ca esti in romania, aha, umbli haihuilaughing...@mumoasa:aici in suedia sunt 20-26 de grade mai mereu, deci pot spune ca e binehappy

| lia a răspuns:

Eu...nu stiu inca tongue
In schimb duminica plec inspre Romania, iti pot spune si cum este vremea pe unde voi trece tongue
Dar, stai linistita, nu cred ca ti se vor ofili florile... de tot laughing

lolita
| lolita a răspuns:

In ce tara? laughing

| albastrel a răspuns:

Tocmai mi-a crescut temperatura...deci eeesteee foooarrrte ridicatahee hee

cica glumesc si euhee hee

ursuliko este foarte cald in Romania si asa se anunta a fi si toata luna august. vrei sa ne vizitezi?big grin

| selef a răspuns:

E vrema de criza.

| DoctorG.Medic_legist a răspuns:

E super hotA vremea si ne e cald!laughinglaughingAolooo...murrriiimmm!rolling on the floor
Cer partial noros cu intensificari in zona Dobrogei, temperaturi minime peste 20 grade...maximele vor depasi 32 grade!(meteorolog ma fac-nu e prognoza adevarataaa Ursuliko!)laughing

| domidoc a răspuns:

Busu pe ProTV.

| romina_7963 a răspuns:

In Romania continua criza caniculara...

| stefytm a răspuns:

Cald de numa! nu vii cu mine la un strand cevabig grin?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ursulika mai e pana la hibernare. te anunt eu. da daca vezi un porc cu paie in gura sa stii ca trebuie sa-ti cauti repede repede un barlog.