| lulu_2700 a întrebat:

Cine imi spune si mie cum pot sa folosesc programul team viwer? Eu nu sunt in tara acum si as vrea sa intru pe calculatorul de acasa.Va rog mult daca puteti sa-mi explicati pas cu pas. P. S.: pe calc de acasa nu am instalat acest program. Posibil sa nu mearga din aceasta cauza?

5 răspunsuri:
| viki a răspuns:

Pai daca nu l-ai instalat in ambele calculatoare, nu ai cum sa intri in unul dintre ele. Uite aici http://cocolinoblog.blogspot.com/......lator.html

| Onutzu a răspuns:

Daca nu ai instalat programul in pc-ul in care vrei sa umbli nu merge si nici cand calculatorul este inchis. Ca sa mearga trebuie sa ai programul instalat in ambele pc-uri.Singura varianta e sa pui pe cineva sa iti instaleze programul si in pc-ul de acasa

| micky a răspuns:

Trebuie instalat si pe celalalt pc si cineva trebuie sa opereze si la celalalt calculator pentru a avea acces deoarece poti intra in alt calculator doar cu team viewerul deschis in ambele calculatoare big grin.
Odata facute acestea te poti ghida dupa tutorialul de la viki happy
Bafta!:*

| watchmen a răspuns:

Cred ca ai primit cel mai bun raspuns

| DexTer a răspuns:

Http://www.videotutorial.ro/? page_id=74 ...intra pe acest link si cauta in lista de sub video team viwer...Este un videotutorial.

Succes!