Povestirile sf au actiunea plasata in viitor, deci...eu o sa fac despre sfarsitul lumii
Pai poti sa dai titlu la povestire " O noua planeta in Sistemul Solar". Si te gandesti tu la continut.
Ma numesc,, barcea irimie din tg mures,, Romania eu doresc sa nu ma consideri un visator cu toate ca incerc sa _miimaginezzz imaginatia campului magnetic din mintea mea,, stiu ca_ci pare o glu, ma dar eu simt viitorul nostru,,,
stiu ca pare o prostie dar as vrea sa cred si eu i,, deiile imi vine in stare d e ebrietate dar eu nu ma descurajez pentru ca stu,,, ca cineva ma v°_a as culta pana la urma,,, in fine povestea mea pana la urma este una tragica de tot dar asta nun e interesant cu ce derilez euu pe viiitoort stiu ca informatiile me o sa coste ooo avere dar fie norocos cel din 1 bpt ce informatiii o sa auda de la minee nu pea am scoala dar intuitie ammm si in loculllm luymii ma scuzatui daca mu scriu corect,, dar problema ste in felul urmator,,, nu va bucurati mult de viata pentru ca nu o sa va iasa planurilee
,,, si anumeein timp de 5 ani populatia globului va scadea cu 80 la suta si asta va incepe din data de,,,, var placea sa o aflatii
dar numai oameni buni va afla in visss stiu ca este o prostie ce va spun dar va rog credeti-ma d_zeu nu da nici odata informatii la ceii ce se asteapta stiti destul de binwe fara sa va informez euu
si asa ca,,, oameni bunii,, cum zic pocaitiii ziua de apoi va fi cea din 1
poate este adevarat dar d_zeu nu este cel ce al credeti voi