Aaaa si daca are webzii sa dea 5 pupicisau sa dea tricoul jos bine daca e baiatsa bea apa cu lingurita la web Sunt multe chestii pe care le poate face la web. Daca are microfon il/o pui sa iti cante ceva. Ai ce te distra!
Iti zic eu...iti zic euPoi daca ai hi5 sa iti lase comentarii ceva mai iubaretze daca e fata, dupa un status frumos de dragoste pentru tine daca de asemenea e fata, apoi poza ta pe la avatarDaca e coleg/a de clasa sau de scoala poti sa ii dai provocarea ca intr-o pauza sa se duca la o fata/un baiat sa ii spuna ca il iubestesau sa ii dea un pupic. Acum numai stiu, daca imi mai aduc aminte iti mai zic.. Si spor la provocari
Un status amuzant, eu de ex am avut o data sa imi pun la status : DND imi suflu nasu Noroc ca nu mi-a mers statusul
Provocari: da-i buzz lu` x si nu-i raspunde daca te intreaba ceva, trimite mass la toata lista: caut sot gospodar, cu parul` alb in cap, intre 1, 50-1, 55, daca se poate, cu carja, care sa stea la tv, sa fie om intelgent. Aaaa, si sa nu uit: sa n-aiba mostenitor.
Scrie la status: va urasca, sunteti niste cretini, idoti, tampiti, n-am cuvinte sa va zic, gaozarilor!