Abh
| Abh a întrebat:

Cine isi doreste sau si-a dorit( in copilarie) sa devina adult cat de repede pentru a avea independenta financiara si putere de decizie?

Răspuns Câştigător
| Farcas a răspuns:

Eu cand eram mica imi doream foarte mult sa fiu mare sa am cati bani vreau, sa fac ce vreau, sa merg unde vreau si sa vin acasa cand vreau. Dar acum pe zi ce trece, si cresc, imi doresc tot mai mult sa fiu mica din nou si sa ma joc cu papusile, sa vin fiu in casa la ora spusa de mama, sa imi de ea cati bani poate si are, sa ma mai alinte, sa aiba grija si sa se preocupe de mine cum facea odata:-

9 răspunsuri:
Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Vaaaai. ce aş regreta eu perioada aceasta! Tocmai aceasta e perioada frumoasă a vieţii, când nu trebuie să te gândeşti la bani, la facturi, la alţii, când crezi că toată lumea este a ta! ce milă mi-e de cei care îşi doresc aşa ceva...

Abh
| Abh explică:

Eu mi-am dorit sa ma maturizez, sa ma bage si pe mine lumea in seama.Ca si copil, aveam impresia ca toata lumea ma minimalizeaza.

| Hombre a răspuns:

Este singura dorinta care se implineste la toti. Acum as vrea sa se intample invers dar...

| AvalohAlyn a răspuns:

Si eu doream asta.Plus ca doream sa nu ma mai duc la scoala, sa fiu adult.Nu imi inchipuiam ce greu e sa fii adult.laughing

| TheToxicNightmare a răspuns:

De mult am visat la asa ceva, dar acu am aflat puterea copilului si dragostea(am 11 anilaughing).

| Angiutssa a răspuns:

Dudăăăă!
Niciodata nu am vrut sa cresclaughing

| ilovemusic a răspuns:

Eu am vrut deoarece ma gandeam ca pot face ce vreau eu cand voi fi mare si acum as vrea sa fiu mica la loccrying

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

OOO, eram copil si mama imi dadea cativa banuti si nu-mi ajungeau, vroiam multe dulciuri si ai mei nu-si permiteau ca suntem doi, mult de tot mi-am dorit, pe urma liceul pe urma facultatea, a trebuie sa astept destul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Copil fiind, niciodata nu am vrut sa fiu mai mare, din contra, eram geloasa pe cei mai mici ca mine, ca vor imbatrani mai tarziu!

Întrebări similare