Eu cand eram mica imi doream foarte mult sa fiu mare sa am cati bani vreau, sa fac ce vreau, sa merg unde vreau si sa vin acasa cand vreau. Dar acum pe zi ce trece, si cresc, imi doresc tot mai mult sa fiu mica din nou si sa ma joc cu papusile, sa vin fiu in casa la ora spusa de mama, sa imi de ea cati bani poate si are, sa ma mai alinte, sa aiba grija si sa se preocupe de mine cum facea odata:-
Vaaaai. ce aş regreta eu perioada aceasta! Tocmai aceasta e perioada frumoasă a vieţii, când nu trebuie să te gândeşti la bani, la facturi, la alţii, când crezi că toată lumea este a ta! ce milă mi-e de cei care îşi doresc aşa ceva...
Eu mi-am dorit sa ma maturizez, sa ma bage si pe mine lumea in seama.Ca si copil, aveam impresia ca toata lumea ma minimalizeaza.
Este singura dorinta care se implineste la toti. Acum as vrea sa se intample invers dar...
Si eu doream asta.Plus ca doream sa nu ma mai duc la scoala, sa fiu adult.Nu imi inchipuiam ce greu e sa fii adult.
De mult am visat la asa ceva, dar acu am aflat puterea copilului si dragostea(am 11 ani).
Eu am vrut deoarece ma gandeam ca pot face ce vreau eu cand voi fi mare si acum as vrea sa fiu mica la loc
Ale080999 întreabă: