Si eu joc Jade Dynasty si am un lupin lvl 140 ascendent in dagos, un modo de lvl 125 un-ascendent si un arden de lvl 111 tot un-ascendent...bafta tuturor oricum e super jocul doar ca trebuie sa ai rabdare, iar lvl se face rapid daca sti questele care trebuiesc facute
Eu.Am jucat da m-am plictisit de el pentru ca sunt genul de tip fara pic de rabdare.Cred ca eream lever 30 sau 25. Level faci repede daca ai rabdare.Antr-o saptamana am devenit devel 20
Si eu joc. Am un Jadeon de 80 (care l-am lasat ca am build prost), un Vim de 53 (l-am lasat in urma expansion-ului) si un Rayan de 51.
Dati-mi si mie id-urile voastre de mess care jucati ca si eu joc si vreau sa ne intalnim poate facem o grupa ceva...
Si eu am un skysong, lvl 52[probabil ca atunci cand vezi mesajul voi fi mult mai mult] numele xXellaXx
Si eu joc Jade Dynasty pe serverul Wildlands(PvP) am un ascendent fuwa rayan lvl 128(name /Stef\) si un un-ascendent lupin lvl 135 (name EpicBubble).
Salut Ionutz Si eu joc JD pe serverul The Billows si sunt lvl 136 ASC VIM FUWA, 142 ASC ARDEN FELKIN si 135 ASC FUWA BALO D: E foarte frumos jocul. Daca te bagi intra pe The Billows si da pm pe numele AzRaeLL daca sunt online s-ar putea sa ma gasesti
ἶῆfἶῆἶƮყ întreabă: