Sall
am eu dublura pentru insigna de soare si imi trebuie tarus usturoi si oglinda
cod 15A27AB6D1
trimite si tu codul tot aici
Oglindă Cod: 1721A86857
Soare Cod: 18F6183FBF
Soare Cod: 15A27AB6D1
le dau pe toate de mai sus. eu am deja toata colectia si cu dublurile care le primesc zilnic nu am ce face cu ele. cine nu are cont si vrea sa joace http://www.vanatoareadevampiri.ro/? ref=26 va astept;)
Acele coduri de mai sus nu mai sunt valabile deoarece au fost deja luate. am alte dubluri
Usturoi Cod: 115B216723
Tăruş Cod: 182FE766DA
# orin ți-a luat o insignă "Soare"
# orin ți-a luat o insignă "Oglindă"
# orin ți-a luat o insignă "Soare"
# madalindj ți-a luat o insignă "Usturoi"
# madalindj ți-a luat o insignă "Tăruş"
ca sa nu mai ia un singur jucator toate insingnele vreau sa spun ca imi trimiteti mesaj privat pe acest site si va dau cate o insigna. am 2 oglinzi de dat si mai o sa am insigne in fiecare zi. contactati-ma
Am 3 oglinzi, apa sfintita si tzarus. pe toate le dau. cine le vrea una cate una. mesaj privat
Am 3 oglinzi; apa sfintzita si usturoi. am nevoie cine are dublura cu noile insingne. astept mesaj privat
Nu sunt din Bucuresti.cine imi da tulpina de trandafir dau toate dublurile mele pe el. am aproximativ 8 dubluri
Trimiteti mesaj privat, am nevoie de tulpina de trandafir, am ogramada de dubluri. sau ma gasiti la idu:gyany_george
Http://www.vanatoareadevampiri.ro/? ref=6740 Care vrea sa faca rost de 50 la usturoi sa intre aici si sa isi faca cont si sa il activeze p mail;)
MadaAwwr întreabă: