Neataa! Cu multa zapada vreau sa vina alinu stiu, ca n-am mai vazut de aproape 5 ani zapada. Si pacostea mea a plecat definitiv si mi-a luat somnul cu ea. Am trecut in lista sa-i cer mosului o papusa de cauciuc, ca aia nu ma bate la cap, nu cere bani, nu se plange c-o doare capul cand eu am chef de "iubire", e supusa, dispusa sa-mi indeplineasca toate fanteziile fara sa comenteze, e usoara si pot s-o manevrez fara sa fac febra musculara, pot s-o trag si de par fara sa tipe ca-i stric buclele si nu se plange de dimensiunea impresionanta a "creierului" meu.
Neataaaa! pai... ce fac? a plecat pacostea mea de langa mine ...si nu mai am somn . mosu sper sa vina si la mine ca am fost cuminte! pe bunee! si vreau sa vina cu o excursie in tarile calde (nu prea ma impac cu anotimpul rece)...la tine cu ce vrei sa vina mosu? in afara de multaaa sanatate si fericire
Otonis incepuse-i bine...la inceput chiar ma simteam ca o pupusha de cauciuc.asa buna ma credeam. dar dupa ce ai spus faza cu trasu' de par m-am razgandit.nu mai sunt buna!... ee otonis tu ai fost in tarile calde atunci cand la noi era zapada de 2 m.este? lasa ca am vb eu cu Doamne Doamne si a spus ca ne va da zapada... aa si mie o excursie exact cand e geru' mai mare
Mos Ene e la mine, l-am inchis in dulap, nu-l mai astepta.
Nu-i mai scriu Mosului lista pentru ca cea de anul trecut e intacta, nici nu s-a uitat pe ea. Dar anul asta chiar am fost cuminte, asa ca sigur voi primi ce imi doresc. In plus, nu pot scoate lista toata ziua pentru ca am mai facut ceva completari si acum are 10 pagini si n-as vrea sa se uzeze.
In ce priveste iarna, m-as muta fericita din regiunea mea, unde zapada nu se mai topeste si iti trece de genunchi, unde frigul iti ingheata pana si creierul si unde Mos Craciun nu prea ajunge, poate tot din cauza zapezii.
anonim_4396 întreabă:
AlexandraAle121 întreabă: