Te pup
Te iubesc
Fără tine nu trăiesc
Daca ai fi numai a mea ți-aș oferi toată dragostea mea, ca unica prințesă din lumea asta să simtă altceva.
Pe unde mă duc, pe unde mai stau, o vad peste tot numai de ea dau nu îmi place să mă joc, ea nu-mi da pace deloc parcă m-ar cuprinde în foc s-ar putea sa mă sufoc.
As putea sa o scot din cap dar parca nu as vrea,pentru că aș rămâne singur și se fi naspa, dar nu am ce face trebuie sa stea pentru că toate se întâmplă din vina mea.
In capul meu se afla numai ea, se afla numai ea, se afla numai ea
Și de-asta nu-mi mai găsesc liniștea, nu-mi găsesc liniștea
N-are stare se plimba mai mereu, o găsești mereu in capul meu in capul meu ( mela100)
Mela viața mea nu mai fi o putoare și hai sa ne contopim corpurile fara nici cea mai mică ezitare fiindcă vista in 2 nu mai e așa de plictisitoare
Karma face ca drama noastră să se transforme într-o dragoste de vis neîncetată și de toți invidiata ce va răsuna în lung și-n lat pe tot mapamondul.
Tu vei aduce faima in ochii mei iar eu te voi aduce in rai indubitabil, indiscutabil și irefutabil atunci când focul din inimioara ta se va stinge eu voi fi kamikaze care îți va umple sufletelul cu dragoste eterna și divină ce se va prelinge pana focul stins se va reaprinde.
Mela o fata cu suflet cald care, dacă ești slab de înger sau un romantic cronic riști să te captureze într-o hipnoza apocaliptică pentru tine și sufletul tau, pe care l-ai machiat și travestit egocentric toată viața ta, in lumină și iubire.
Wow... :O
Nu îmi dai și mie un pupic pentru atâta sinchiseală?
Si mai bine, iti dau fundă! Pup!
Mai mult mă interesezi tu decât funda
Salutare, uite cateva exemple de ce trebuie sa faci ca sa scapi de plictiseala
1) Citeste o carte
2) Iesi afara cu prietenii
3) Socializeaza cu prietenii daca nu poti iesi la plimbare
4) Fa-ti temele de vacanta si 100% Ca vei avea la inceput de an un 10
5) Iati ceva de mancare, pizza, cartofi pai si mananca ca sa stai cu burta plina
6) e vara, iesi la piscina si scaldate
7) iesi cu cainele tau la plimbare
8) fa curatenie in casa
Sper ca ti-a fost de folos acest raspuns si sper din suflet ca te-am ajutat
Te poți plimba pe afară sau sa mergi într-un parc, să mănânci ceva ce să te răcorească dacă tot e căldura asta, te poți uita la un film, să citești o carte, să faci puțin sport, să gătești ceva (nu neapărat ceva ce să necesite fierbere, pe căldura asta nimeni nu are chef să aprindă aragazul), să pictezi ceva, să vorbești cu cineva la telefon etc
Suna un prieten pe camera la telefon si vorbeste cu el. Poti sa-ti iei o sticla de vin, sa bei 2 pahare, sa te ametesti un pic si sa bagi si muzica de petrecere, sa dansezi.
anonim_4396 întreabă: