| Nabec a întrebat:

Cine ma poate ajuta cu informatii despre Post ca metoda de tratament. Linkuri, carti, articole.

Răspuns Câştigător
| cristimihailov a răspuns:

Vei vedea ca postul (cand treci pe vegetale) este de fapt un veganism (fara partea de rugaciune).

Apoi poti sa mai cauti niste documentare precum "Life at its Best" "Walter Veith" traduse in limba romana pe youtube (fii atent doar sa fie life at its best si nu alte tampenii, ca dupa ce a facut documentarele alea s-a tampit cu religia).

Dupa poti sa mai cauti si blogul oficial al dr-ului Calin Margineanu si sa vezi materialele video de pe acolo. Daca reusesti sa treci peste stilul usor arogant al lui, o sa gasesti informatii destul de actualizate (nu la maxim, dar in tendinta).

Iar la final te-as sfatui sa citesti cartea Studiul China de Campbell (exista si varianta in romana pe net) care o sa iti spuna mai multe chestii, si iti va explica un pic directia. Consider-o ca este ca un Calin Marginean dar mult mai interesant.

Dupa ce vei citi alea, vei stii sa cauti singur restul informatiilor.

| Nabec explică (pentru cristimihailov):

Multumesc!

Eu unele le cunosc, dar m-ar interesa mai precis Postul in Tratamentul bolilor psihice, mai ales Schizofrenia. Poate medicina bazata pe dovezi are ceva rezultate care eu nu le cunosc.

6 răspunsuri:

Salut,

Din cunostintele mele de nemedic, schizofrenia e o boala chiar complexa si destul de dura.

Medicina alopata nu vindeca schizofrenia din ceea ce stiu eu (repet sunt multe sanse sa ma insel) ci doar realizeaza managementul bolii.

Poate ar trebui sa te uiti si in alte locuri alternative pentru asta.

Medicul Nikolaev are si teza de doctorat pe tema asta, dar imi mai trebuie informatii. E posibila tratarea si el a demonstrat asta.

De ce nu ii trimiti un email sau sa il suni?