| Mela1000 a întrebat:

Cine mă sperie primeste fundă!

Răspuns Câştigător
| Sn4k3 a răspuns:

Https://ro.eferrit.com/pedro-alonso-lopez-monstrul-anzilor/
Un criminal in serie care a ucis peste 300 de oameni a fost eliberat in 1998 si de atunci nu se mai stie nimic de el. Cica ar fi ucis iar in 2002 si de atunci e cautat iar.

Pot fi virusi in permafrostul care se dezgheata ce pot provoca viitoare pandemii.

Telefonul are mai multi germeni decat o toaleta publica.

25 răspunsuri:
| Mela1000 explică (pentru mgtow):

Când am dat click pe asta mi s-a oprit televizorul și am rămas pe întuneric. Asta da sperietură!

| mgtow a răspuns (pentru Mela1000):

Predatoru ti-a bagat spaima in sirea spinarii laughing

| Mela1000 explică (pentru mgtow):

Nu chiar. A fost chiar plictisitor.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Vei muri în mod sigur, nu ai nici o șansă de scăpare.
De fapt nimeni nu are.
Dar nu acum.

| Drimmero a răspuns:

Ai cateva kg in plus...se observa ca ai facut gusa.

| Hammurabi a răspuns:

Ești însărcinată. Ți-a venit peste sarcină.

| Brizbriz a răspuns:

Re-vine Dragnea la putere
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

| SelenaTpu a răspuns (pentru Brizbriz):

Dupa ce ti-am citit raspunsul, am zis ca nu mai trebuie sa adaug eu unul. Poate sa fiu mai speficif
Dragnea presedinte, doua mandate si apoi prim-ministru pe viata

| Brizbriz a răspuns (pentru SelenaTpu):

Ideea mi-a luat piuitul, deja sunt prea speriat sa ma gandesc si cat o sa stea la puterehee hee

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru Brizbriz):

AUR are locuri in parlament, iar tu crezi ca se mai teme cineva de PSD?

| Brizbriz a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Am zis psd?
am zis Dragnea, cand il vad, mi se scoala parul de pe ceafa si ma apuca un chef nebun sa... sparg nuci, cu spițul

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru Brizbriz):

Dragnea, Veorika, Ponta... Sunt persoane acceptabile, față de unul ca Simion sau Șoșoacă.
Mai bine corupție decât URSS.

| Brizbriz a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Hmm, esti SIGUR?!?
nu de alta dar Davos ne pregatesc un comuism cat cuprinde
cu sloganul OFICIAL SI PE FATA (nu, nici o teorie a conspiratiei, google it) al anului 2030, nu detii nimic, dar esti fericit

ca sa nu mai vorbim ca AUR e "URSS", nu dragnea, dragnea e foarte de stanga, dreapta, comuisti, nazisti, davos, etc., atat timp cat primeste o parte mare de cascaval, poate sa fie si Satana insusi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am vorbit cu cei din area51 și mi-a transmis sa te salvez că UFO sunt pe urmele tale,vor să facă din tine un hibrid intergalactic,fi pregătită că eu nu voi fi langa tine sa te salvez sunt pe urmele tale au aflat totul despre tine,faci parte din planul lor de a propaga prin tine specia lor care e pe cale de dispariție.

De fapt o sa ii visezi la noapte o sa îți apară în vis,coșmar mai exact fiindcă ești puțin cam timidutza și a simțit frica

Să ști că aseară striga o femeie ajutor ajutor poliția! A sărit la mine un pedofil salvati-ma,politia politia! Deseori se întâmplă numai chestii de genul.
Unu sta mereu pe o banca și tot striga " au,au, au, mor, mor, au, au" de se aude până în China dar când în colo nu știu ce vrea, se îmbată că un porc are multe probleme..de câteva săptămâni tot așa striga aceleași cuvinte pe repeat cred că dau eu coltu mai degrabă până să decedeze omul, tot moare dar nu se afla in cripta, crede că e acolo dar e de fapt o simpla banca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vrei sa fi dragostea mea?hee hee

| nyoentox2002 a răspuns:

Bau

| Jessica1235 a răspuns:

E doar începutul caniculei, mai sunt 2 luni

| Mela1000 explică:

Mai mult mă sperie pisica de afară, decât răspunsurile voastre. laughing

| Brizbriz a răspuns (pentru Mela1000):

Ok, atunci mai rau, MULT MAI RAU
vine viorica dancila la putere
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

| Mela1000 explică (pentru Brizbriz):

laughing da, era aproape să fac infarct!

| Brizbriz a răspuns (pentru Mela1000):

hee hee

| anonim_4396 a răspuns (pentru Mela1000):

Https://youtu.be/hscig44aBhs
rose rose rose