| elenusha94 a întrebat:

Cine mai are prieteni adevarati in timpurile astea? Eu una nu-i cunosc pe cei care sa fie amici buni macar ..si mi-as dori mult sa am amice cu care sa mai petrec timpul dar...

Răspuns Câştigător
| georgicka a răspuns:

Trebuie sa stii sa iti alegi prietenii.
Problema este ca se schimba, se plictisesc de tine practic, si uite asa expresia "prieten fals" devine un pleonasm sad.
Fundita? puppy dog eyes

12 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Cel mai bun prieten al meu e camionul firmei pentru ca el imi ofera tot in viata asta. Lumea e rea.

| iuliaiuliaiulia a răspuns:

Eu am o prietena pe care o stiu de... cand m-am nascut! Mamele noastre, de asemenea, sunt cmb prietene. Si chiar daca suntem extrem de diferite(radical) nu lasam niciodata ceva sa ne sfarseasca prietenia.happy

| Mădă0611 a răspuns:

Nici eu, asa bine e fara day dreaming
Nu plange dupa ei ca o sa plangi apoi din cauza lor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prieteni nu exista, e doar un cuvant. Un exemplu? pai unde am crescut in Romania pe strada aveam o gramada de fete baieti cu care ma jucam de cand ma stiu pana la 14 ani, dar de la 15 pff nasu pe sus mai ceva ca o girafa. Lumea e o cu**a si trebuie tratata ca atare

| blueheart a răspuns:

Hei! Eu am patru prieteni speciali. Nu am nevoie de mai multi. Ma pot baza pe ei oricand si ei pe mine. Imi sunt alaturi mereu,vorbim tot timpul,ne sprijinim reciproc, ne dam sfaturi. Ne mai si certam cand nu ne place adevarul spus laughing. Dar e important ca am trecut peste orgolii si am ramas la fel ca la inceput.
Imi iubesc prietenii si sunt in stare de orice pentru ei si stiu ca si ei ar face acelasi lucru.
E greu sa gasesti persoane de incredere, care sa stie sa te asculte, care sa-ti dea un sfat, care sa fie langa tine cand ai nevoie cu adevarat. happy

| PotatoMustDie a răspuns:

Eu am prieteni, dar nu destul de apropiati incat sa am incredere in ei.

| fetelerebele a răspuns:

Da si euu stii eu pe toti ii consider prietene bune dar nu le spun adevarul aa doar nu-s nebuna ce toate secretele nu pai daca ne certeam sau ceva aa mi-le dilvulga adica la spune la altcineva si asta e eu pana acum n-am o prietena de incredere nu stiu de ce dar stiu sa pastre pa cand ele nu ma rog asta e viata trebuie tu sa te folosesti nu sa se foloseasca de tine scuze pentru gereseli dar ma grabesc pa

| lusinda99 a răspuns:

Eu nu am.

| larisuka12 a răspuns:

Eu am...

| Eleonore a răspuns:

Buna! un prieten adevarat te accepta asa cum esti, te sustine, te asculta, te incurajeaza la nevoie, nu e deranjat daca il suni la 00 noaptea ca te simti aiurea si ai vrea sa discuti cu cineva..sigur ca exista prieteni adevarati important e sa stii unde-i cauti, eu sustin prietenia, cred in ea, iubesc omul si il respect. Am prietene cu care pot discuta orice dar raman deschisa sa cunosc oameni noi care ar cauta un real friend. Daca vrei iti pot fii prieten de nadejde, imi poti scrie pe blogul meu unde poti citi si mai multe despre prietenia adevarata. Sper sa mai vb. http://adolescentiascultati.blogspot.ro Cu bine! :)

| relu31 a răspuns:

Multi prieteni inseamna multi dusmani unu de incredere e de ajuns!