Http://www.alsa.org/......82914.html
"Washington, D.C. (August 29, 2014) —Today, The ALS Association has topped $100 million in donations from people all over the globe who were moved to action by this summer’s Ice Bucket Challenge. As of August 29, the Association has received $100.9 million in donations compared to $2.8 million during the same time period last year (July 29 to August 29)."S-au strans cu 98 de milioane de dolari mai mult comparativ cu anul trecut din cauza acestei noi modalitati de a aborda cauza. Faptul ca multi o fac de dragu modei NU CONTEAZA.La final, ceea ce conteaza e ca oamenii ce sufera de boala Lou Gehrig vor primi un oarecare ajutor semnificativ.
Și când te gândești că ăsta e abia începutu dacă acum e așa să vezi peste 10 ani o să fie ceva de genu:
"Sunt însărcinată, la 50 de like aleg tatăl"!
Salut! Uitati de ce folosesc eu twitter.
10 motive pentru care urasc facebook-
1. Comenturile de Einstein ale unor fete de 10-14 ani care habar n-au ce spun
2. Fete de 14 ani care aproape imi blocheza ecranul cu poze pe care scrie in a relationship
3. Pupici peste pupici
4. Asta e ceva personal dar chiar ma sperie, mesaje de la femei cu familii din india care spun "Hey, how u doing"
5. Hotii care abia asteapta sa spui ca pleci in vacanta
6. Pedo... care se uita la pozele de profil ale oamenilor
7. Frazele de genul "C3 mai fakhy k nu t3-4m m4i v4zut d3 1 c4r d3 4n1"
8.Photoshop = Mai multe like-uri yay
9. Oameni ce cersec like-uri
10. Expresia "Daca nu ai facebook nu existi"
Imi pare rau daca jingnesc pe cineva dar acesta este adevarul in zilele noastre copii de 3 ani isi formeaza dintii rontaind i-phoneuri.
Cat despre galeata cu apa ...sunt de parere ca este o prostie.Toti banii pe care i-au adunat puteau sa fie donati decat de Bill Gates care a fost un maree erou pentru o donatie de 10 000 de dolari.Ce inseamna 10 000 de dolari pentru un om ce are miliarde?
Toata provocarea, pardon toate provocarile de pe facebook sunt prostii.
Singurul lucru pentru care intru pe facebook e sa vad postarile lui TPU (Ador pozele cu animalele pe care le posteaza, mai ales pisici)
O seara placuta in continuare!
Prostia este ca unii isi toarna apa rece in cap doar ca e la moda nu ca sa ajute pe cineva
Nu ma deranjeaza cei care chiar doneaza, ma deranjeaza cei care nu o fac. Sunt de-a dreptul nesuferiti. :/
Eu cred ca e un mod amuzant de a dona bani ca sa ajuti niste oameni. dar unii ca tine nu apreciaza asta si comenteaza
RAY întreabă: