Pacat ca l-au suspendat pe Samoila. Ala chiar era bun de expert in batut gagica!
Eu sunt oarecum "veteran" TPU si de o vreme sunt expert. Cred ca aceasta "titulatura" este pusa doar pentru a marca meritele celor care navigheaza pe TPU, in raport de implicarea lor de a raspunde problematicii abordate de userii TPU in intrebarile lor.
Dar mai exista useri activi, dar care se canalizeaza mai ales pe comunicarea cu altii useri, fara a se implica in problemele ce se pun in discutie de catre unele persoane, care chiar au nevoie de un sfat la un moment dat, acestora, cu toate ca aduna puncte, nu li se prea acorda statutul de expert.
Acordarea titlului de expert este la latitudinea Adminilor TPU si cum nu depinde de dorinta userilor, titlul acesta nu se primeste oricum. Cred totusi ca este o mare abundenta de experti TPU si ar trebui sa se faca o oarecare deosebire intre tipul de activitate care se desfasoara pe TPU si acordarea unei oarecari distinctii.
Eu opiniez pentru a fi de folos celor cu probleme si atunci cand am timp ma si ocup de formularea raspunsurilor.
De fapt nu esti mai bun daca esti expert pe acest site, esti mai bun doar daca esti cu adevarat de folos.
Un gand bun tuturor celor ce navigheaza pe TPU si Sarbatori fericite in continuare.
@bizzare, adica mai exact de ce te-ai saturat? sau... de cine?
Eu vreau sa fiu expert, dublu expert Nu mai pot sa ma culc noaptea de cand brigaela are culoarea aia albastra... doar ea... Eu zic sa ma faceti pe mine dublu expert! Culoarea, "rosu insangerat" ar fi buna pentru patratel
Numai bine, Shin
Vad ca pe zi ce trece tot mai multi useri se gindesc la sintagma asta"a fi expert TPU.", la fundite, etc... Sper ca sa nu se denatureze sensul acestui site.
Nu stiu la ce mi-ar folosi sa fiu expert TPU. La inceput recunosc si eu ca, chiar imi doream acest lucru. Acum nu prea sunt asa de incantata, cu acest "nume" de "expert TPU".
Pai parerea mea este ca titulatura de expert este cam improprie. Ar fi bine sa se numeasca "Veterani TPU" sau ceva asemanator. Expert aici cam asta inseamna, ca ai vechime, nu ca ai fi atotstiutor.
Pai multa lume isi doreste chestia asta, acum important este sa si merite.(si km putini merita din ce am vazut eu )
Melisa13din2001 întreabă:
anonim_4396 întreabă: