| TheAlphaFemale a întrebat:

Cine mi-ar putea descrie, cat de cat, tipologia barbatului din zodia CAPRICORN? Cam care sunt punctele slabe, calitatile, defectele?
Stiu ca nu sunt lucruri definitorii sau universal valabile dar cred ca m-ar ajuta daca mi-ati impartasi din experientele voastre!
Va multumesc si va pup!

13 răspunsuri:
| AstroAlex59 a răspuns:

Deci in primul rand vreau sa te fellicit ca ai inteles ca aceste informatii au caracter general.
Sa incepe usor:
1. Capricornul este guvernat de Saturn, acel Saturn care aduce in prim plan trecutul, prin uramare un Capricorn nu uita usor evenimentele anterioare deci mare atentie la greselile efectuate in relatie. Capricornul nu se streseaza prea mult cu partea materiala, pentru el un strict necesar si eventual resurese pentru situatii neprevazute sunt perfecte. Tot acelasi Saturn induce izolare, deci sa nu te astepti ca acesta sa iti puna sentimentele pe tava.
2. Capricornul este un semn de pamant cu idei si idealuri fixe. Nu poate fi usor manipulat sau influentat in deciziile facute. Deasemenea faptul ca este intrivertit poate atrage ca urmari depresii.
3.Capricornul se afla in a doua parte a zodiacului acolo unde se considera ca se afla zodiile mai evoluate si chiar asa si e, Saturn ii da lectii de viata importante iar Capricornul invata si din greselile propii dar si din greselile altora.
4. Ca si punct slab fiziologic vorbind sunt genunchii care reprezinte zona cu risc pentru Capricorn. Familia este la fel de importanta acesta neaccptand ca familia sa ii fie jicnita sau sa ii se reproseze ceva de familia sa. Capricornul tine foarte mult la familie acesta fiind unul din idealurile pentru care lupta.
5. Cpricornul este o zodie de energie YIN, prin urmare feminin-negativ, nativul fiind calm, rabdator si fara reactii impulsive. Evolutioa lui este inceata, fara fluctuatii dar constanta.
Sper ca ti-am fost de ajutor, aceste informatii au fost data in limita informatiilor furnizate.winking

| TheAlphaFemale explică (pentru AstroAlex59):

Multumesc mult pentru raspuns. Am avut o experienta, nu foarte placuta cu un capricorn cu ascendent in rac. Am avut un schimb de replici destul de dure, lucru care l-a facut pe el sa se indeparteze foarte tare si sa nu-si mai doreasca sa continuam socializarea... mi-as dori sa imi pot da seama daca a fost vina mea sau pur si simplu este in natura lui sa reactioneze in felul acesta...

| AstroAlex59 a răspuns (pentru TheAlphaFemale):

Clar ca acesl schim de replici l-a bulversat foarte tare mai alesc cu Ascendentul in Rac. Saturn nu uita aceste lucruri deci prin urmare ar trebui sa mai astepti putin pana ce Racu intervine mai mult. Acum cat timp a avut loc ruptura? Persoana in cauza e trecuta de 30 de ani? Saturn este in perioada de retrogradare pana pe 8 iulie, timp in care Capricornul isi va revizuii actiunile. Te rog sa imi raspunzi la intrebari pentru a-ti da mai multe detalii.

Tin sa mentionez ca eu sunt in zodia rac. El are 25 de ani si este capricorn cu ascendent in rac. Ruptura a avut loc pe 8 februarie, deci in urma cu aproximativ 2 luni.

Ascendentul tau il cunosti? Si acum cu datele furnizate iti pot zice ca intre voi se afla o compatibiliate, iti recomand sa lasi perioada lui Saturn Retrograd sa treacu adica pana pe 8 iulie si sa incerci dupa sa il mai contactezi. Daca imi dai si ascendentul tau sa vad ce mai pot rezolva.

Eu am ascendent in taur

Ahha. Ok in acest caz trebuie sa astepti pana pe 20 iulie, pana atunci se va termina retrogradarea lui Saturn tinm in care el isi va clarifica anunite situatii, si tot pe 20 se va termina retrogradarea lui Mercur, astfe veti putea comunica totul mult mai usor. Astral vorbind sunteti echilibrati adica rac-rac...capricorn-taur. De pe 20 relatia se poate remedia. Daca cunosti datle vostre ar fi mult mai simplu sa iti raspund aduca daca ai data lui de nastere: ziua, luna, anul ora si localitatea cat si datele tale as putea mult mai simplu si concret sa iti explic cum stau lucruruile. In cazul de fata cu informatiile actuale raspunsurile nu va reprezinta total. Daca ai datele mi le poti trimite prin mesaj privat...eu fac analiza si te anunt cand termin.

Ai primit mesajul?

Da ma voi apuca de analiza dar va dura ceva oricum va fi gata pana la Paste.

| Rubby a răspuns:

Zodia Capricorn

21 decembrie - 19 ianuarie
Caracteristica generala a zodiei Capricorn: semn negativ, feminin
Element definitoriu pentru zodia Capricorn: Pamânt
Calitate definitorie pentru zodia Capricorn: semn Cardinal (activitate)

Planetele si zodia Capricorn

Planeta guvernatoare: Saturn
Planeta carierei profesionale: Venus
Planeta dragostei: Luna
Planeta câstigurilor financiare: Uranus
Planeta comunicarii: Neptun
Planeta sanatatii si a muncii: Mercur
Planeta casei si a familiei: Marte
Planeta spiritualitatii: Jupiter
Culorile zodiei Capricorn: negru, indigo
Pietre pretioase caracteristice pentru zodia Capricorn: onix negru
Metale caracteristice pentru zodia Capricorn: plumb
Ziua cea mai favorabila pentru zodia Capricorn: sambata

Principalele calitati ale zodiei Capricorn: simtul datoriei, organizare, perseverenta, rabdare
Cea mai puternica dorinta a nativului din zodia Capricorn: sa preia conducerea si sa administreze
Defecte ale nativului din zodia Capricorn: pesimism, stari depresive, materialism exagerat

Relatii între zodia Capricorn si alte zodii

Compatibilitate generala foarte buna cu zodiile: Taur, Fecioara
Compatibilitate generala redusa cu zodiile: Berbec, Rac, Balanta
Compatibilitate foarte buna pe plan profesional cu zodia: Balanta
Compatibilitate foarte buna pe plan emotional cu zodia: Berbec
Compatibilitate foarte buna pe plan financiar cu zodia: Varsator
Compatibilitate foarte buna pentru casatorie si/sau parteneriate cu zodia: Rac
Compatibilitate foarte buna pentru proiecte de creatie cu zodia: Taur
Compatibilitate foarte buna pe plan spiritual cu zodiile: Fecioara, Sagetator
Personalitatea zodiei Capricorn

Nativul Capricorn este disciplinat, loial, serios, practic, se orienteaza catre succes. Capata cu greu încredere în ceilalti. Are un puternic simt al realitatii. El se concentreaza asupra esentialului, este sârguincios, perseverent, econom, corect.

Nativul din zodia Capricorn este un om pe care te poti baza. Îsi cheltuie energia metodic si "se catara" încet spre telurile lui ambitioase. Un Capricorn merge la sigur si evita experimentele. Are aptitudini pentru profesiuni ca inginer, administrator, constructor sau mestesugar (în general în profesiuni legate de pamânt).

Daca Soarele este prost aspectat, nativul din Capricorn poate gândi si actiona în mod egoist, înclina spre supraevaluare, este încapatânat, ipocrit si, din cauza neîncrederii în ceilalti, îsi deschide cu greu inima.

Sanatate : Nativul din Capricorn este mai expus la boli cronice decât la cele acute; totusi este amenintat de fracturi, raniri, în special la genunchi sau încheieturi, reumatism, raceli, afectiuni ale stomacului si ale pielii, ca si la dereglari metabolice.

| TheAlphaFemale explică (pentru Rubby):

Multumesc, dar nu la un astfel de raspuns ma asteptam...laughing

| Rubby a răspuns (pentru TheAlphaFemale):

Din experienta stiu ca sunt foarte draguti si saritori si ambitiosi, dar se descurca foarte bine sa se apere, daca sunt atacati verbal...si fizic laughing Dar cunosc doar o persoana capricorn si nu pot sa iti dau prea multe exemple big grin

| AstroAlex59 a răspuns (pentru Rubby):

Ar fi de bun simt sa furnisezi si sursa acestor onterpretari. In cazul tau acest copy&paste s-a efectuat intr-un mod fraudulos intrucat informatia nu e a ta si nu ai precizat sursa. Prin urmare daca nu iti folosesti neuronii si folosesti munca altuia ar trebui sa te autosesisezi daca esti un om cu bun simt. Trebuia de la bun inceput sa zici ce stii tu sau macar daca ai folosit aceste informatii sa precizezi si sursa, unii oameni isi pierd timp pretios pentru a efectua munca asta si ar trebui apreciat autorul acesteia nu plagiatorul...