| DeadRose15 a întrebat:

Cine-mi poate da Id lui Adam Lambert?

Răspuns Câştigător
| Artemisia a răspuns:

Buna Pinky!
Ma bucur ca mai sunt fani Adam Lambert pe TPU.
In legatura cu intrebarea ta, Adam nu are ID(si daca are nu este cunoscut de fanii sai, plus ca el este foarte ocupat in ultima vreme, deci eu nu cred ca are el timp de stat pe mess)
But...
Adam are cont pe Facebook.
Pe pagina lui oficiala de facebook, sunt stiri despre el, poza cu el recente etc.
Si are si cont pe Twitter unde mai posteaza si el.
Cand apareau stori despre el, se cita si din cea ce a scris el pe pagina sa de Twitter.
Eu atata stiu.
Si eu sunt mega fana.Ascult toata ziua muzica lui.
Mama zice ca deja exagerez, dar nu am ce sa fac! Pur si simplu il ador!

13 răspunsuri:
| Nicoleta a răspuns:

Hai mai, serios acuma.Crezi ca el sta la discutii pe mess?laughing)) ( asta daca are id de ym).

| Rukhsandra a răspuns:

Nu are id... si daca are crezi ca e prost sa il zica la fani? raised eyebrows

| Șttefania a răspuns:

Chiar crezi ca cineva are id lui adam labert
[-x
nu
adam laber probabil are facebook sau twitter

| saymoon a răspuns:

Si mie imi place Adam lambert dar nu ma astept sa gasesc id lui de mess, nu s chiar asa cu capul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt fericita ca sunt fani Adam Lambert dar nu are id...are facebook, twitter si mai noi hi5.Si nu e prost s dea id-ul la fani. Poate ca are dar nu il da fanilor ca nu sta cu noi de vorba(mai ales ca suntem romani) si la ei e ora diferita de a noastra. Dar bine ca avem fani Adam si care a fost in america s vada american's idol(ca si mine si prietenii mei)stim mai multe... Dar multumim pentru entuziasm

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Io nu cred ca adam lambert are timp sa stee pe mess ...asa ca nu mai cauta-ti parerea mea...love struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vreau si eu id lui Adam Lambert

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Las vrea si eu dar nu cred ca pot fac rost de el!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar fi bine sa ni'l dea si noualaughing))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

BlueROCKSTAR am Id-ul lui Adam lambert: el este www. adam lambert.ro. te pupi Blue!

| LovingAdam a răspuns:

APai el e din america! nu exista messinger acolo adica exista dar nu e ca la noi e altefel si nu se poate comunica in 2messingeuri diferite happy

| DaNIEL_9246 a răspuns:

Kryssy si eu sunt mega fan ADAM LAMbert maicamea zice ca al tine ca exagerez si e super taree

| Love_Raluu_1998 a răspuns:

OMG! Ma bucur sa vad fani Adam Lambert! Avand in vedere ca in Romania nu este apreciat cat trebuie! In fine... Go Adam