Sânt oameni harnici in România care muncesc în construcții și duminică știu foarte bine asta.
Mă refer care dintre utilizatorii de pe TPU muncesc duminica asta.
Păi aia nu știu dar în Romania îți spun sigur eu când noi vorbim aici sânt niște băieți care muncesc în momentul asta in șantierul unde eu am muncit înainte să vin în Austria eu fin legătura cu un coleg de acolo și văd ce face pe Facebook totul mieste dor și de el într-o zi am sa merg in Romania nu mai că sa muncesc în construcții
Sa muncești în construcții Duminică este visul meu cel mai frumos nu ai habar cât de frumos este sa muncești duminică în construcții...
Eu cred că ești troll, Onur, fără supărare.
Sa fi sănătos nu-i nimic. Nu mă supăr de ce mași supără pe tine frate?
Vrei să-ți vorbesc pe camera? Dă-mi numărul in privat
Ai watap Sportacus?
Te duci frumos faci curățenie cu mătura in locul care vrei sa zidești și tencuiești îți aduci singurul multivatul nisipul cu roabă îți faci singur materialu offfffff am să mă duc în România nu mai pentru treabă asta într-o zi să muncesc în construcții
Eu cred că tu glumești. Sunt 99.99% că doar faci mișto. Nu există persoană să-l iubească pe Dumnezeu și munca așa cum zici tu că le iubești.
Dar dacă chiar vorbești serios, respectele mele!
Te iubește fratele tău și pe tine Dumnezeu meu știe vede aude nu-mi trebuie nimic altceva tu sa fi sănătos Sportacus daca ai nevoie de ceva să-mi scrii
Cipi1212 întreabă: