| val31989 a întrebat:

Cine plătește la prima întâlnire? Majoritatea susțin ideea că barbații trebuie să achite plata, însă personal m-aș simți intimidată de chestia asta. Părerea voastră care e?

Răspuns Câştigător
| somebodythatiusedtoknow a răspuns:

Daca te simti intimidata de asta (sincer, nici eu nu consider ca este o regula ca el sa plateasca), impartiti nota de plata. Daca insista sa plateasca el integral, nu refuza. Zambeste-i, multumeste-i si spune-i ca data viitoare faci tu cinste. Daca refuzi, s-ar putea sa se simta penibil, mai ales daca sunt si alte persoane de fata.

6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Să mă simt intimidată de ce?
EL trebuie să plătească!
Pa, pa.

| val31989 explică (pentru Legiuitoarea):

Eu cred ca nu neaparat el.

| neutrino a răspuns:

Plateste cel ce invita, si de obicei baiatul invita fata. Daca doresti, ii poti spune inca de la inceput conditia ta: jumi-juma.

| DarkOrbitMoon a răspuns:

Fiecare plateste ce-a consumat. Mi se pare de căcat sa-l pun pe el sa plateasca tot ce-am bagat eu in mine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Atunci daca ai o problema cu asta, daca nu te simti confortabil, platiti fifty-fifty! astfel nu e nimeni deranjat cu nimic laughing insa daca el va insista sa plateasca si pentru tine, lasa-l! (in cazul in care iti spune asta mai mult decat 1 data)

| Sanusperiniciodatalamaibine a răspuns:

Nu cred ca este o regula ca baiatul sa plateasca.Doar pentru ca este barbat sau ce? Se poate imparti nota de plata si de ce nu, azi plateste el, maine tu si tot asa.