Da mgtow dar câini nu prea au vina si eu nu prea am inima sa ii nenorocesc.Adica sunt animale ele nu conștientizează că nu e ok, cu stăpâni e o problema.
Incerc in cel mai rau caz sa merg la primărie sa vorbeasca cu stapani câinilor si sa cheme hingherii in caz contrar.Numai tare ma tem ca prin zonele astea vor chema padurari si ii vor împușca.Dar nu am ce sa fac, sunt prea multi, au devenit violenți si ne certam vecini intre noi.
Sunt ce zic ca vin la noi ca le dăm de mâncare (ceia ce nu e adevarat). Altii dau pe vecinu, ca el are depozit si gasesc la el mâncare de la muncitori si tot asa.Dar singuri vinovati sunt ciobani aia cocliti ce trăiesc si intre oameni ca pe păduri.Is salbaticiti si nu fac diferenta intre târlă si casa/curte.
Https://www.amazon.com/......35-3735863 _encoding=UTF8&psc=1&refRID=B3APT0J0G74KCBDF0T6R
Acest dispozitiv face $ 6 + transportul.
Emite 130 dB în ultra sunete, deci cât un avion pentru urechea lor, insuportabil, le trece cheful și îi alungă.
====
Dar și din RO.
https://www.impotrivadaunatorilor.ro/......haser.html
Caută și pe Emag.
Pai si eu am caine cu ea ce fac?
Adică ce vrei să nu faci cu ea?
Când te atacă haita pe stradă, activezi dispozitivul, îl îndrepți spre ei și le va sparge urechile, vor fi determinați să se îndepărteze de tine, e ca și cum i-ai lovi cu un par peste urechi, peste cap.
Adr1aNNN7 întreabă: