Cu trenul, sunt conditii bune nu ca la noi bataie de joc. Cu avionul pe distantele astea nu as merge nici daca as fi plin de bani pentru ca nu ma intereseaza sa ma afisez.
Din cate inteleg matale esti destul de smecher in sensul bun al cuvantului, ai bani, te descurci si totusi nu vrei sa te dai in spectacol, inseamna o educatie buna si rafinament
Nu este vorba de rupt în figuri sau fite este vorba de time management și eficienta! De ce sa pierd timp în trafic către un aeroport la 20 -30 km uneori în afara unui oraș când am gara în buricul târgului! Iau bilet de pe net *( pe telefon ) ma urc în tren și gata povestea! În 2, 3 sau maxim 4 h sunt la destinație tot în centrul unui oraș din Europa! Le-am cam bifat pe toate! ICE *( Germania ) TGV *( Franța) AVE *( Spania ) Freciarosa *( Italia )! Aici ma refer la cele de mare viteza!
Chiar și in România la operatorii privati Regio Călători sau Astra Trans Carpatic am găsit condiții decente! Păcat ca infrastructura nu permite viteze mai mari! Speram în următorii 50 de ani sa depășim măcar 200km/ h eu sper sa mai apuc am abia 40!
Am călătorit cu avionul în Afara EU in vacante sau interes de serviciu la Business Class! De 3-4 ori pe an îmi permit și eu sa NU stau cu genunchii în barba la low cost ci sa ma relaxez pe un fotoliu generos și sa-mi întind ciolanele! Cum era vorba aia? Sunt prea sărac sa cumpăr chestii ieftine!
Mindfulness întreabă: