Nu mă refer la femeile usoare
Ca sa formezi o relatie, trebuie sa fii in "mood"ul respectiv.
De aceea, e mai greu pe strada. Daca ai vazut lumea se cupleaza in vacante, concedii, la cluburi sau pe online mai des.
Pe online mai des ai zis.Ce site-uri de online? eu nu am rezolvat nimic prin online! mă refer la o domnisoara sau doamna
Uita-te te rog aici:
http://www.trafic.ro/....../saptamana
oricum, sentimente.ro auzisem ca sunt cele mai bogate cu persoane, dar trebuie sa si platesti un pic.
Salut nu le știam pe toate, să vad care ar fi mai bun, am observat că sunt putini membri din Argeș ai valcea! Unii oameni mi-au zis ca cei care sunt înregistrați pe site-uri de matrimoniale femei sau bărbați sunt nedoriți de nimeni sau de fite
Salut, eu inteleg astfel:
A. sunt persoane care vor distractie
B. sunt persoane vor o relatie. Acestea se impart in
B.1. - persoane care sunt pregatite de o relatie, fiind in stare sa o sustina
B.2. - persoane care nu sunt pregatite de o relatie.
Oricum ar fi, e ok sa incepi sa cauti. Nu trebuie sa o cauti pe cea mai buna persoana, cea mai si mai. Ci trebuie sa cauti pe cineva care ti se potriveste tie.
Poate ca o sa fie mai greu la inceput, pana te prinzi cum este cu smecheria, dar o sa gasesti... daca cauti si pastrezi mintea deschisa.
Si iarasi, nu conteaza daca sunt multe sau putine, ca nu o sa ai nici timp si nici chef sa le vezi pe toate. Pur si simplu pui mana si incepi sa contactezi.
Oamenii sunt ciudati pe site-uri. Majoritatea arata ce nu sunt. Dar nici macar asta nu conteaza. Si printesa din poveste a facut herpes la buze cati broscoi a pupat. Si situatia ta va fi la fel.
Asa ca apuca-te linistit de cautat. O sa dai peste persoane ciudate sau mai putin ciudate. Dar toate sunt persoane care au nevoi si care au oarecare asteptari.
Trateaza cu respect si intelegere, si vei fi tratat la fel.
Si nu uita, oamenii vor sa isi spuna povestea decat sa o asculte. Asculta tu in locul lor si ia masurile care se impun.
Perfect.Mi-a plăcut răspunsul tau
RAY întreabă: