Mai si intrebi? Cernobal este un loc riscant si am copil mic si cred ca ultima mea dorinta ar fi sa ma imbolnavesc si sa-mi imbolnavesc copilul...
Cernobal este un loc mirific, nu te imbolnavesti, te iradiezi! E o diferenta totusi )si Oricum organismul nostru este imun la o cantitate mica de radiatii, eu as vrea mult sa merg la cernobal dar nu o s-o fac pentru ca nu vreau sa imi reduc 30 de ani de viata!
In fine nu conteaza dar cat de mica o fii cantitatea tot este periculoasa!
Da...ma duc la Cernobal sa sar coarda pe blocuri.Atata tot ca o sa am 5 maini si 10 ochi.
Nu e chiar asa, adica simptomele nu sunt asa de exagerate si daca stai acolo putin nu se intampla nimic! Doar daca stai mult incepi sa ai reactii ciudate :
1 Ti se face parul portocaliu
2 cade
3 te apuca dureri de burta si nu mai vezi
doar atat poti sa traiesti acolo dar nu ai o viata lunga...multe animale traiesc la cernobal.
Daca as vrea par portocaliu mi-as cumpara vopsea. Daca as vrea nu am par m-as tunde la 0, Daca as vrea dureri de burta nu as manca 3 zile... dar la Cenobal nu m-as duce nici daca ma platesti. Dupa 1 an sa tusesc bucati de ficat. Poti sa vezi decat un oras in ruine.Priveste culoarea Bucurestiului, folosesteti putin imaginatia si esti la Cernobal!
Si eu as merge la Cernobal, mai ales in Pripyat.
Si voi avea grija la radiatii.