@Harciog, teama de a nu ma mai intoarce sa-mi reiau loculDaca as avea atata siguranta ca ma intorc vie de acolo, as face-o sa mor
Mie in schimb mi-e frica de faptul ca nu o sa ii mai vad pe cei dragi:-s... ce mi se va intampla?
Mergi pe criteriul ca:"De ce ti-e frica nu scapi", am dreptate, nu? Si DA imi este frica de moartedesi nu ar trebui)
In primul rand nu am timp, daca imi dai de la tine m-as duce Nu imi e frica de atacuri, sunt in stare sa ma apar.
Dar niste prietenii americani, au dus alimente in Haiti si au fost atacati... Acum ramane la alegerea ta. Chiar daca le faci bine, ataca din foame, criza, disperare, depresie, teama.
Depinde cu cine te duci, cu ce organizatie. Stiu ca cei de la UNICEF sunt protejati de trupele NATO.
In perioada ma bate gandul sa scot pe piata un documentar despre Haiti.
M-as oferi voluntara dar in clipa de fata am unele probleme financiare, si nu pot pleca, ar insemna sa-mi pierd locul de munca si de aici decurg alte probleme, nu are rost sa le insir aici, dar teama nu mi-ar fi sa plec! Exista peste tot un risc, poti pati ceva si in somn daca e sa fie.asa ca.
nutzu' întreabă: