Pe facebook sau pe diferite site-uri, in principiu cand n-am nimic de facut, chiar daca sunt acasa, in autobuz, pe strada, in oras, pe munte sau pe plaja intru pe internet. Slava tehnologiei!
Si eu am internet oriunde din fericire. Din pacate insa nu am multa lume ca si prieteni pe facebook sau prea multa activitate nici acolo cand e plictiseala.
Naspa de tine. pe munte sau la mare sa pierzi timp pe net. aiurea
De ce consideri pierdut aiurea timpul petrecut online?
Eii, nu ma refeream ca stau non-stop. Asa vreo 10 minute merge.
Nu am explicat eu bine. mi se pare aiurea cand te duci la mare la munte, locuri frumoase in general, unde te poti plimba 24/ 7, ai ce sa exporezi, sa stai pe telefon. altfel e in autobuz, acasa, etc.
Si acolo ai nevoie de internet doar motivele/momentele difera.
Ai dreptate. dar totusi. eu an de an iarna plec 4 zile la munte si vara un weekend la mare. las telefon laptop, orice acasa. ma duc sa uit de toti si toate, daca stau sa car telefonul dupa mine, se gaseste cineva sa ma frece la icre mereu. asa macar stau in liniste.
Depinde si daca mergi singur sau nu, ce program ai in acele zile de concediu/vacanta, daca trebuie sa cauti diverse lucruri de care ai nevoie acolo prin internet, spre exemplu cluburi, program la cinema, muzee, etc.
, nu imi trebuie net sa stiu ceva, am omul care le stie pe toate, e la "ora" cu toate. oricum, inteleg ce vrei sa zici.
Vernusio întreabă: