| FoxGames a întrebat:

Cine se pricepe la semnficatiile viselor?
Va rog sa nu radeti.
Am visat ca eram in parc pe banca cu o fata pe care nu o cunosc, nici macar nu imi amintesc cu arata, doar vag. aduce cu o fata pe care o cunosc dar nu cred...
Dupa niste discutii ne-am ridicat si am mers putin, iar la un momentdat m-am oprit si am sarutat-o, dupa imi spune: Daca afla mama ta? Eu am spus: Rezolv eu. Apoi m-am trezit.
Ce poate insemna? De atunci ma gandesc la,, la fata viselor mele".

4 răspunsuri:
| RainmakerX a răspuns:

Hey! Este normal sa visezi asa ceva daca ai o anumita varsta.
Cel mai probabil inseamna ca vrei mult sa ai o prietena, sa fii afectuos (dar momentan nu ai cu cine) si iti este frica de ce ar putea spune parintii tai despre o eventuala relatie.
Iti este frica de faptul ca daca vei aduce o fata acasa ai tai ar putea-o considera nepotrivita si ai fii trist.
Inseamna ca vrei sa ai si tu o prietena, nu conteaza ca ai visat o anumita fata, cel mai probabil creierul tau a creat o fata random... Este doar parerea mea.
Bafta!

| Agenta000 a răspuns:

Inseamna ori ca subconstientul tau a creat o fata ca sa scape de singuratate, ori cunosti o fata si ai vrea sa fii cu ea dar ceva te impiedica.

| FoxGames explică:

Nu ma simt singur, nu am nevoie de prietena momentan, poate am o minte prea creativa happy

| XOXODiana a răspuns:

Ok, pai, din cate stiu eu este imposibil sa "inventeze" creierul nostru fete pentru ca, in vise, el foloseste informatiile stiute deja, deci este evident ca ai vazut acea fata. Apoi, se spune din popor ca atunci cand visezi ca saruti pe cineva inseamna ca nu o sa fiti impreuna (dar cine stie?! e doar o zicala pana la urma urmei). Pup :*