Femeile, clar.
Abia asteapta sa-ti faca sau sa-ti spuna ceva rautacios, daca vreodata ai avut tupeul sa-i spui adevarul.
Nu putem generaliza fiindca suntem subiectivi, adica eu am întâlnit pe cineva care ținea contul la orice si cu prima ocazie întorcea fapta, asa credea el, si da, era barbat dar nu putem generaliza doar după acest caz pe care eu personal l am întâlnit. Ideea e ca e o prostie sa te razbuni pentru orice fleac sa pierzi energie cu asta, atata cat de frustrat e acel om
Nu trebuie să existe război intre doi oamneii care se iubesc Nu trebuie să existe egoism intre 2 oamenii care se iubesc Nu trebuie să existe minciuni intre 2 oamenii iubesc nu trebui să existe nici măcar un singur gram de răutate intre 2 oamenii care se iubesc chiar de unul dintre ei a greșit sa zicem a înșelată asta e nu este capătă de lume sau ieu stiu a fost cu altcineva aia e nu-i nimic asta nu inseamna ca trebuie să vă despărțiți
O dată ce te iubește cu adevărat nu-i mai are importanță absolut nimic trebuie sate asculți cu Adevărată sate întrebi ba eu pot trăi fără ia? Nu nu pot si atunci afli adevărul ca nu poti striga din tine adevărul urlă în tine durerea aia pe care tu crezi ca nu ai nimic si te mint singur ca nu ai nimic dar de fapt esti la pământ și praf împărțiri si despicată in toată părțile cine iubește cu Adevărată o da iubesca până moara cu Adevărată cine iubește cu adevărat nu va înșela niciodată cine iubește cu adevărat nu va putea sa iubesca pe alcinava niciodată pentrucă acel suflet acel om este si va ramane in tot deauna totul absolut totul
Razbunarea este arma prostului! Pot spune din ce vad in ziua de astazi... observ o egalitate si o mare prostie din ambele tabere.
Czrthebest întreabă: