Eu nu sunt singura,nu am cum sa mint,dar am momente în care pur și simplus îmi vine sa spun sau sa fac anumite lucuri dar nu pot.
Oameni din ziua de azi sunt foarte sensibili dacă le spui o vorba mai pe direct,dacă te plângi de ceva și e o persoana apropiata se ataca cu gândul ca il/o acuzi,toți sunt foarte ocupați și focusati pe propriile planuri și idei și nu prea te mai aude nimeni.
Cred ca cei ce chiar sunt singuri, nu sunt cu mult mai presus decât cei ce au cât de cât pe cineva, pentru ca oricum, la o adică tot acolo ajungi, tot singur suferi și nimeni nu moare cu tine de mana.
Singuratatea o poti suporta daca ai niste hobbiuri care iti creeaza placere.
Ce sa faci cand esti singur:
1.Sa citesti o carte
2.Sa vizionezi filme, seriale, competitii sportive.
3.Sa faci sport, plimbari pe jos sau cu bicicleta.
4.Sa explorezi zona in care stai.
Singuratatea nu e usoara dar te caleste si te face mai puternic.
De fiecare data cand esti singur si nu ye simti bine sa iti spui in minte ca esti o persoana curajoasa care poate infrunta orice obstacol.
Faza e că numai am răbdare nici de a citi o carte...parcă nimic nu ajută să ies din stare asta...
Încearcă sa iti faci prieteni. Sa gasesti un hobby care sa iti placa. Sa.
Nu suntem niciodată singuri. Dumnezeu este mereu cu noi, vede totul, cunoaște totul și ne veghează pretutindeni. Cine Îl are pe Dumnezeu are totul și nu se simte niciodată singur.
Singurătate nu este o problemă pentru mine și nici nu va fi vreodată. Prezența oamenilor falși in viața mea prezența oamenilor invidioși prezența oamenilor cu răutatea in ei și chef de ceartă din nimic și ură in ei asta mare deranja rău mi-ar afecta viața nu vreau să am parte de așa oamenii in viața mea. Prefer o viață întreagă singur decât cu așa ceva in viața mea.