| AvalohAlyn a întrebat:

Cine se uita inainte la desenul Viata cu Louie? Va placea?
E desenul copilariei mele alaturi de altele de pe fostul Jetix/Fox Kids dar si Minimax
Ce vremurilaughing

8 răspunsuri:
| SilentRain a răspuns:

Euuuuuuuuuu'iubeam desenele ala love struck

| SG1995 a răspuns:

Mie-mi plăcea Redwall, ATOM, Incredibil Hulk, Transformers, X-men Evolution, Tutestein, WITCH, Spioanele, etc., cele de acțiune, la cele de familie gen Tofu, Viața cu Louie nu mă prea uitam aveau multe faze nu știu cum să le zic jenante, genul ăla de intrigă gen telenovelă de-ți dă un sentiment care parcă te-ar cărăi pe cap. Așa ca chestiuni precum Gemeni Cramp, Ed, Edd, Eddy nu mă atrăgeau.

| Doarunaltutilizator a răspuns:

Era un desen bun, eu m-am născut în 2000 și n-am prins fox-kids iar Jetix foarte puțin dar țin minte că îmi placea sa ma uit la spioanele, regele Shaman, Jimmy cool, Ben 10, Chowder,flapjack,generator Rex,un show obișnuit,tinerii titani,confruntarea Shaolin(eu m-am uitat mai mult pe CN).
Îmi amintesc că eram extrem de supărat că se va închide jetix, dar într-un final m-am obișnuit cu Disney Channel,nu a fost așa de nasol pe cat credeam,îmi placea sa mă uit la Zack și Cody, înlocuitorii, bafta Charlie dar acum e o ruină! e trist sincer, îmi pare RAU și de CN!
Din ce am înțeles jetix a revenit în Ungaria dar sub o altă formă, e posibil(sa zicem 5%, nu bag mana in foc)să revină și la noi in decembrie sau anul viitor dar daca vrei mai multe detalii uită-te pe YouTube la TheTNT, un tip care se ocupa cu videoclipuri legate de desene și animeuri.

| teo530 a răspuns:

Nu îmi mai aduc aminte cum era dar mimimax, disney şi cartoon au fost copilăria mea. Phineas and ferb, autobuzul magic, spionele, poveşti din folclorul român, fetiţele pawerpuff, câinele curaj, tinerii titani, casa foster, felinele africii etc. Cu aceste desene am crescut eu. Chiar acum 2-3 săptămâni am văzut pe Facebook un album cu foarte multe dintre aceste desenele ale copilăriei dar am uitat să-l salvez şi acum nu-l mai găsesc. Cred că o să postez şi o întrebare poate ştie cineva şi îmi dă un link.

| vodami92 a răspuns:

Viata cu louie dublajul in romana!

alin panc - louie anderson
george lungoci - andy anderson
oana avram - aura anderson
dora ortelecan dumitrescu - tommy anderson
afrodita androne - laura anderson
mihaela teleoaca - doamna stillman/directoarea halloran/toddler
ion grosu - antrenorul rockwell/jojo stamopoulos/martin kazoo
sandu pop - glen glenn
mihai niculescu - eric grunewald/ norton jensen
dan tufaru - gus
rodica negrea - henrietta shermann/michael grunewald

asta-i dublajul in romana! enjoy!

| Catalina990099 a răspuns:

Simsala Grimm, ed edd si eddy
Zâmbetul lui Sharon
Curaj câine fricos
Laboratorul lui Dexter
Jonny bravo
Fetițele powerpuff
Autobuzul magic
Kid vs cat

Frații cramp
Familia Flintstone
Etc etc. Sunt doar câteva de care imi aduc aminte.
Imi lipsesc mult.

| Doarunaltutilizator a răspuns (pentru Catalina990099):

Kid vs cat, am uitat complet de desenul asta!

| Catalina990099 a răspuns (pentru Doarunaltutilizator):

Era un băiețel cu o pisică si mereu se certau/băteau. Pisică era a surorii lui KiD