Eu ma uit incontinuu. iubesc serialul.imi place foarte mult de Shawn si Juliet.le sta foarte bine impreuna!
Stiu. Ce faci? Esti acasa?
Da.
Bine. Poti sa bati la mine?
Nu am voie sa vorbesc cu tine din pacate.
De ce?
Poveste lunga tare
Spune pe scurt
Dupa cum stii m-ai sunat in noaptea de sarbatori de ziua mea la 2 noaptea si yu ai spus ca facem galagie cand in camera aceea care este perete in perete cu tine dormea erika iar putina galagie faceau adultii dar ei stateau in bucatarie si nu aveai ce galagie sa auzi si ai sunat negandindu-te ca o poti trezi pe erika si la 2 noaptea, iar parintii s-au cam suparat.
Dar eu si mama nu dormeam, iar copilu' ala tipa incontinuu. Ne-am trezit noi musafirii din cealalta camera si le-am spus sa plece!
Pai si musafirii nostri din bucatarie cand au auzit au plecat instantaneu si s-au simtit prost nu o sa mai vina niciodata pe la noi ca se sperie sa nu mai deranjeze si sa suni iar.
Dar totusi era 2 noaptea! Sa nu mai vina daca copilul lor era obraznic! Si aveam concurs ziua urmatoare.
Aveam si eu dreptul sa ma odihnesc, nu?
Dar ce treaba ai tu cu musafirii mei? apropo nu faceau galagie copii se jucau cu niste masinute si ce concurs aveai ma rog?
Cand vecinii de sub tine cu Atila tipau si urlau si injurau inainte in fiecare noapte nu cred ca te-ai dus la ei la usa dar pe mine ai putut sa ma suni
Da dar nu trebuia sa ma suni chiar la 2 noaptea.
Copilul era chiar tampit! Tipa tot timpul! Imi venea sa ii dau cu ceva in cap! Crezi ca nu il auzeam? Era 2 noaptea!
Nu imi mai fa prietenii tampiti! Aveam si eu dreptul sa imi sarbatoresc ziua! si Craciunul!
Ba uite ca ii fac.
La 2 noaptea?!
Eu am facut vreodata galagie cand tu dormeai?
Bine ca eu nu pot sa fac asta tinanad cont ca o fac de 2 ori pe an si vecinii cu atila faceau galagie aproape in fiecare zi.bine ca la mine ai de comentat dar lor nu le zici nimic
Nu o faci la 2 noaptea!
Dar ce treaba ai tu la ce ora o fac ei stateau pana la 3 dimineata si apropo daca vreau s afca petrecere fac nu o sa stau incuiata in casa la televizor de ziua mea ca asa vrei tu!
Dar ei cum o fac la doua noaptea iar mie imi spui ca nu o fa la 2 noaptea?