Este un proverb in popor care spune asa :"Capul plecat sabia nu-l taie!"Raspunsul este DA, daca ne referim la umilitul in cariera!
Daca alegi sa-l lingi pe sefu si o faci cum trebuie, este clar ca vei avea mari sanse sa avansezi. Trebuie sa fii facut ca sa fii capabil de asa ceva.
Stii cum e.cu rusinea mori de foame, insa fiecare avem demnitate si nu cred ca ne putem umili intr-un hal fara de hal.
Cu o minte lucida si de ce nu sclipitoare putem sa inaintam in cariera fara ajutorul nimanui.
Trebuie doar a avem incredere ca suntem capabili sa ne ducem visul la bun sfarsit si sa depunem mult efort, psihic si fizic!
Numai bine!
Depinde, sunt multi care fac asta, dar eu cred ca daca meriti si esti bun la ceva nu trebuie sa te umilesti pentru ca de multe ori nu e suficient, pe mine m-a invatat tata sa nu ma umilesc si sa nu ma las calcata in picioare de nimeni, sa nu imi fie rusine sa muncesc si sa ma straduiesc sa fac cat mai bine treaba pe care o am de facut.umilinta e pentru cei care nu au demnitate
Daca ai multa vointa oti sa inaintezi in cariera dar nu mai trebuie s a te umilesti alta data asta inseamna sa ai multa grija la ce faci
Indferent de profesia unui angajat daca are coloana vertebrala nu se va umili niciodata si in cariera poti sa avansezi decat daca te duce cu adevarat capul si esti intr-adevar capabil.
Daca are impulsul necesar sa treaca peste
si sa corecteze greselile facute
facand lucruri bune v-a inainta
dar ar trebui sa aiba grija
fiindca de atunci inainte fiecare pas
ii v- fi umarit
si lumea se va astepta
sa greseasca iar...
parerea mea
Probabil ca va inainta.insa atunci cand va ajunge undeva sus si va avea timp sa analizeze drumul pe care l-a parcurs va vrea sa dea timpul inapoi, isi va da seama ca ramane doar cu cariera, respectul de sine fiind uitat pe undeva. "Ghita Ghita linge'l pe la bot si papa tot"(Invitatie la vals de Drumes)