anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cine si cum isi imagineaza raiul? Si cum va mai imaginati ca ati putea ajunge la el?

Răspuns Câştigător
| RaSpUnS.pT.vOi a răspuns:

Prin bunatate, credinta in Dumnezeu, fapte bune si un suflet milos, bland si cald dam dovada de copii ai Lui Dumnezeu.
Cu toate aceste calitati placute de Dumnezeu mai trebuie sa-L urmam prin rugaciune si smerenie.
Raiul este cu siguranta miraculos, splendid.Nu cred sa existe termen de comparatie.Cu siguranta, acolo, in Paradis, domneste linistea, iubirea, sanatatea si zambetele dulci si calde ale celor apropiati noua.
Numai bine!

12 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Multa liniste.Eu asta imi doresc.Macar acolo sper sa o gasesc.Restul sunt detalii.Nu stiu cum as putea ajunge acolo.Mai am multe prin care trebuie sa trec si inca si mai multe pacate de facutsad

| Bacemi a răspuns:

Cred ca raiul va fi acel loc in care pot intalni toate persoanele dragi de-a dreptul vietii. Sa am parte de toate odata ar fi raiul pentru mine. Din pacate prietenii vin si pleaca, uneori fara sa vrea.

| Nişka a răspuns:

Probabil raiul este ceea ce ne lipseste noua aici, pe Pamant. Un loc luminat in care va domnii armonia, locul in care toate visele vor devenii realitate si in care toti suntem prieteni, fara munca si trezit de dimineata pentru a merge la scoala sau serviciubig grin

| Alice_6278 a răspuns:

Imi imaginez raiul ca un tarim plin de ghiocei.totul alb si imiresmat.Multi ingeri pazitori ce zbor lasind in urma lor doar klipe de basm.nustiu cum as putea ajunge in rai dar sper ca acolo voi ajunge.:*

NicolaeComan
| NicolaeComan a răspuns:

Din păcate, ca şi toate religiile, raiul este doar în imaginaţia noastră.
Tot ce ne lipseşte aici, în această viaţă, am vrea să avem acolo.

| RainDrop a răspuns:

Sa traiesc cu persoana iubita, animalele sa fie ca oamenii, nu batuta, femei care sa nu fiue abuzate de soti, sa nu fie sclavi, sa nu mai fie cutremure in haiti, sa nu fie manele, mancarea care imi place sa nu se termine si sa nu ma ingras, sa ma inteleg bine cu toti, si fara crime/sinucideri, etc.Cam asa.

| Yarinn a răspuns:

@Sensei.BRO, cred ca te-ai pierdut... ala pare a fi iadul big grin
Niciodata nu am stat sa ma gandesc cum ar putea arata raiul, dar mi-l imaginez acum: totul e alb, frumos, plin de flori si animalute blande si, in special, toti sunt prieteni... lumea perfecta din mintea unui copil de gradinita. Si, sincer, daca ar fi sa aleg intre iad, rai si viata pe pamant, as alege-o pe cea din urma, si cu bune, si cu rele happy.

| Anonim13265464 a răspuns:

Am citit intr-o carte de parintelui Cleopa (vio recomand) ca raiul este de o mie sau un milion de ori mai frumos dect toate frumusetiile la un loc. Prin fapte bune si o viata dreapta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multe gagici misto frate. Inaltute, cu trupusor tras ca prin inel, fundulet bombat, picioare de balerina, un piept criminal, mortal, naucitor, ametitor... ce sa mai, bune nene, bune. Si sa se bata toate pentru tine devil

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Imi cer sincer scuze pentru toti care ati raspuns si miau placut raspunsurile voastre (NU LA TOTI) in afara de RaSpUnS.pT.voi care primeste fundita. Zic inca odata scuze dar macar ati avut placerea pentru raspuns. Pe TPU sunt o gramada de intrebari fara raspuns. Va descurcati. MULTUMESC PENTRU TOTI!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Yarinn, pai ingerite nu dracusoare. Deci este Raiul big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Un loc unde nu e podea, plin de ingeri si de oameni imbracati in alb laughing.

Întrebări similare