Nu există nume românesc (de fată) care să nu se termine în "a".
Și Carmen are origine spaniolă.
Baftă!
De fapt Carmen, carminis inseamna poezie in latina si cum limba romana vine din latina, poti spune ca numele e romanesc
Jeni
De fapt, niciunul din voi nu a raspuns corect.Limba latina, din care se trage numele Carmen, provine din limba romana-care este de asemenea prima limba de pe planeta....cum de altfel, si Romania este,, PAMANTUL MAMA'' pentru popoarele indo-europene. Cu alte cuvinte....toate numele care se trag din latina sunt romanesti.
Nici Carmen nu e din Romania, daca nu stiai toate numele romanesti de fete se termina in "a". Din cate am auzit
Ooooh,sunt si eu pe acolo
Altfel nu se putea!
Peei.I am special
L-a luat pentru ca si pe mine ma cheama Florentina!
:X
"Jeni" e un diminutiv, vine de la Jenica, la fel cum "Emi" vine de la Emilia, "Gabi" de la "Gabriela", "Lili" de la Liliana sau Liana şi "Flori" de la "Florica" ori "Florentina".
Nu conteaza, poti sa iti numesti copilul Emi, Flori, Lili sau cum vrei!
Daca nu stiati, nu se termina nici un nume romanesc in afara de Carmen care sa nu se termine in "a"! Oameni buni, Ingrid este nume nemtesc! Stiu pentru ca provin dintr-o famili.de nemti "KONIG"...
Pe mine ma cheama Iris. E nume romanesc pentru ca este denumirea unei flori in limba romana.
Alina,aurica,angela,ana,anamaria,andrea,alexandra,brandusa,corina,coca,daniela,denisa,Diana,ioana,emilia,delia,valentina,valerica,mihaela,stefana,sonia,gabriela,georgeta,ilinca,anca,andra,simona,simina,sinziana,teodora,tania,monica,saveta,maria,felicia,adriana,crucita,ileana,Cristina,alina,claudia,florica,adela afina,bianca,anastasia,eugenia,dana,raluca,lacramioara,gloria,draga, doina, emanuela, filofteia, teodora
anonim_4396 întreabă:
frvtel întreabă:
anonim_4396 întreabă: