| LollyxXx_6662 a întrebat:

Cine stie ceva chestii super de justin bieber:X dau fundita cine imi da id lui si e buntongue

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna Justin e un baiat de 16 ani de inaltine 1 53 m parca asa el s-a lansat de la varsta de 12 ani si a tinul mai bine de 20 de concerte e considerat cel mai bun cantaret parintii lui sunt despartiti de la 2 ani ai lui Justin iar baiatul sta cu mama si Justin cand are concerte sau trebuie sa calatoreasca mama sa il insoteste baiatul de cand s-a lansat il mai viziteaza si pe tatal sau din cand in cand. sportul lui preferat este baschetul el a jucat in echipa scolii. El abordeaza vetele cu un vers dintr-o melodie sau zanbindu-i fermecator. nici o fata nu l-a refuzat cu exceptia rihanei. lui ii place de o fata care eaeste mai mare si Justin a specificat ca are ogramada admiratoare frumoaseawinking cam atat stiu si eu! te astept cu o fundita...

3 răspunsuri:
| LollyxXx_6662 explică:

Heyy

| mih5a a răspuns:

A plans intr-un concert cand a cantat piesa Down to earth.
Ii cam place sa vrajeasca fetelehee hee. Am vazut in concerte cand canta piesa one less lonely girl aducea cate o fata pe scena, ii oferea un buchet de flori, ii canta, o strangea in brate si apoi pleca ca fraieru:X.
A declarat intr-o revista de presa ca partenerul ideal pentru agatat ar fi Robert Pattison, adica sa mearga amadoi pe la petreceri si sa vrajeasca fetelaughing.
Nu e gay, canta numai despre fete dar am vazut ca si baietii il doresclaughing. Sa fiu eu unul de 16 ani plangea ca il iubeste.
Mai sunt...cauta pe youtube ca e plin.
Salut! O seara faina!winking

| LollyxXx_6662 explică:

Va rog dati id luihappy

Întrebări similare