Eu am cumparat un bilet de Budapesta - New York (si retur) cu ei, am primit pe email bilet electronic, mi-au facut factura pe firma... totul OK. Plata am facut-o online cu un card international VISA, deci nici n-am dat ochii cu vreun reprezentant al lor. N-am avut nici o problema, ii recomand.
P. S. Au sediul in Grecia si parte din recomandarile/evartizarile de pe bilet au fost scrise in greaca, neintelegibil pentru mine
Airtickets24 e un motor de cautare din sistemul GDS (foarte sigur) la care isi mai adauga ei comisionul de 9 euro, folositil cu incredre, este usor de rezervat si de cumparat, dupa ce faceti rezervarea copiati nr de identificare (8EHGYT) si intrati pe pagina de inceput unde scrie verificati itinerariul(clik pe)si urmati pasii de acolo... dati verificare si va apar datele voastre de zbor
Buna,
Eu am gasit un bilet foarte ieftin prin airtickets24, insa un prieten de la o agentie de turism mi-a spus ca este imposibil ca pe ruta respectiva sa poata exista un asemenea pret...
Va rog sa imi spuneti daca airtickets24 este agentie serioasa, caci va trebui sa ma decid foarte repede.
Va multumesc anticipat!
Emil
WithoutName123456789 întreabă: