| MonaKh123 a întrebat:

Cine stie cum sa faci gems pe ourworld? dau funda! happy

Răspuns Câştigător
| Laaaaaaaaaw a răspuns:

Dai click pe gems si o sa iti deschida o mica pagina, iar apoi dai pe " Mai multe gratis " si sus o sa iti apara " Si primeste fantana de Coin saptamanala. Descarca bara ourWorld. Apoi iar o sa iti deschida o pagina si dai DOWNLOAD.
1. Descarci " Bara ourWorld "
2. Tot acolo la " Gems " dai click, uneori o sa iti apara niste video-uri si le urmaresti pana o sa iti arate un plic cu un mesaj. Urmaresti video-ul cam 30-40 secunde.
3. Codurile de gems saptamanale.
Sper ca te-am ajutat! ♥

2 răspunsuri:
| deliapisicutza a răspuns:

Pai poti descarca toolbarul ourworld (bara de instrumente) sau introducand coduri lunare, sau cu ajutorul facebook, sau daca te uiti la videouri cand mergi dintr-o parte in alta (cum ar fi de la Boardwalk la Pier) si apare un video si scrie langa cati gems valoreaza si nu trebuie sa te uiti la tot, sau vreo 30-40 de secunde, doar vreo 15 secunde pana iri apare jos "Vei primi un mesaj cand ti-au fost livrati gems) si pe urma vei primi mesaj. Eu asa am facut si acum am 65 de gems (ii stardng sa-mi mai cumpar o camera)
Si daca vrei parerea mea cea de jos care a scris mesajul a cautat pe google si a dat doar copy si paste

| ღRamonicaღ a răspuns:

Buna!
Uite de aici poti face rost de gems http://www.ourgemcodes.com/
1.Primul cod este pentru facebook
2.Al doilea cod trebuie sa instalezi o bara ourworld.
3.Si al treilea cod este lunar.
Sper ca te-am Ajutat!
Funda :-*?

Întrebări similare