Http://sites.google.com/......pentru-hi5
copiezi codul de sub video. si il pui la poza.
intrii pe youtube dai la melodie dai la embed copiezi codu ala mare, unde scrie witdh si height scrii 0 oriunde vezi asta si unde scrie hl=en_us stergi si scrii fs&autoplay=1 apoi copiezi tot si adaugi la despre mine sau interese etc. citeste cu atentie codu ala
Bunà andreea este simplu www.programeyahoodownload.tk important sà ai ràbdare sà vezi toate paginile, sint in jur de 100 fiecare paginà contine in jur de 20 de melodii tu arunci o privire, si melodia care-ti place este destul cu tastul dreapta sà-ti copiezi codul dupà care iti lasi singurà un comment pe pagina ta si vei vedea cà functioneazà!
Da la www.programeyahoodownload.tk lucrez sa poti cauta sus si sa iti deie direct melodia ce doresti da asta inca e in lucru (eu sunt administratorul) am pe site circa 5000 de melodii pana acum am facut vreo 300 :( da lucrez toata ziua la el:X
Intri pe http://www.hi5.darkhl.com si iti alegi o melodie care iti place copiezi codu la despre mine sau interese sau chiar fotografi si gata e simplu ...succes:-*
Ochiialbastrii întreabă: