| xBebelushax a întrebat:

Cine stie niste jocuri virtuale? big grin nu conteaza daca sunt online sau trebuie. sa le instalezi happy dau funditawinking

Răspuns Câştigător
| Stelutssa a răspuns:

Nanny mania 2, Star Crossed love, Alice Greenfingers, The Sims, Neighbors from Hell, Prepelix, Cooking Academy 2, Bubble trouble, Zoo tycoon, Zuma, Janes Hotel, Cake Mania 2, Diner Dash 2, Bus Driver, Baby Luv, Chicken Invaders 3, Chocolatier 2, Jojo's Fashion Show, Kitty Luv, Little Shop of Treasures 2, Shopping Blocks, Wedding Dash. Sper sa iti placa kiss

7 răspunsuri:
| Myssteriusthanlife a răspuns:

Sims

IMVU

Second Life

Club Marian

OurWorld

si cel mai tare

www.foopets.com trebuie sa ai grija de animale virtuale e tare

funda

| BagOfGames a răspuns (pentru Myssteriusthanlife):

Hei da pe foopets cum iti faci cont?
ca mie imi da sa dau bani reali

| ĐoarUnPunctuleţ a răspuns:

Switchin.nethappy, imvu, lady popular, sims, sherwood, ourworld, club marian, marian's world mmo.>big grin

| Lollάღ a răspuns:

Sims
IMVU
Second Life
Club Marian
OurWorld

| Clausdfghj a răspuns:

-ourWorld
-WoozWorld
-Lady popular
-panfu
-sims(1, 2,3)
-pandanda
-IMVU
-Kaneva
-Active World
-Caine virtual
-Second life

| dNkProJect a răspuns:

PovesteaNoastra.ro-joc online cu mafie.Salutare tuturor, vizitati cel mai tare joc online de mafie.Este un joc foarte interesant,iti poti face mai multi prieteni,furi,spargi seife,joci la loto, pariuri sportive, poti sa ucizi etc.Te poti face cel mai bun folosind diferite strategii. Sper sa va placa http://www.povesteanoastra.ro/login.php

| dNkProJect a răspuns:

PovesteaNoastra.ro - joc online multiplayer cu mafie
Salutare tuturor, va invit sa vizitati un joc online cu mafie pe care eu il joc de ceva vreme. Este un joc foarte interesant. Scopul jocului este sa devi cel mai bun folosind diferite strategii. Este un joc in care intri in pielea unui mafiot si incerci sa deti controlul cartierelor din cele mai mari orase din Romania. Am gasit o gramada de jucatori de la mine din oras cu care am legat prietenii durabile
Jocul are o comunitate superba unde iti poti face multi prieteni! Va astept si pe voi :
http://www.povesteanoastra.ro

Întrebări similare