Din tot ceea ce-ti daruieste viata, pastreaza intotdeauna ceea ce iubesti cu adevarat si atunci vei sti ca inseamna fericirea
O briza, un val, o adiere, un nor, un sarut magnific, o atingere, o mangaiere; toate se numesc iubire! Emotia este prezenta, tu esti departe, iar eu te visez! "
Daca as mai avea dreptul la o singura gura de aer mi-as tine respiratia pana ajung la tine sa iti spun ca te iubesc… chiar cu riscul de a muri "
Fii mereu un rasarit de soare cu chip de inger. Vreau ca focul din inima mea sa aprinda si focul din inima ta fiind mereu doua flacari pe acceasi lumanare
Ai aparut ca un abur si de atunci imi insotesti pasii precum aerul, nu am uitat primul sarut care inca ii mai simt amprenta lui…
Oriunde ma uit vad privirea ta. Oriunde merg, simt atingerea ta. Nu am curaj sa inchid ochii, pentru ca stiu ca ai aparea in fata mea si nu i-as mai deschide…
Pentru a trai am nevoie de batai de inima. Pt. asta, am nevoie de o inima. Pt. o inima am nevoie de fericire. Pt. fericire, am nevoie de tine…
Iubire inseamna sa sculptezi in inima ta chipul celui iubit si ochii tai sa fie oglinda in care sa se reflecteze chipul celui iubit!
Daca vrei soare, asteapta rasaritul; daca vrei curcubeul, asteapta ploaia; daca vrei zapada, asteapta iarna. Dar daca ma vrei langa tine, nu astepta, spune-mi!
Pentru iubire nu se multumeste, in consecinta, n-o sa iti multumesc nici eu. Doar te iubesc sublim si nebuneste, atat de pur, total, nepamantesc…
Esti atat de dulce atunci cand zambesti, cand razi, cand plangi, cand ma certi, cand ma alinti, cand ma iubesti!
Iubeste caci numai iubind poti vedea frumusetile vietii astfel vei fi mai fericit si orice obstacol il vei trece mai usor…
"Sunt acolo unde imi este locul, Langa el! ¦"
"Si tot ce`i mai frumos in viata mea... E doar din vina ta... :X"
El trece cu vederea, el ma`ntelege ca om si doar el imi poate simti tristetea la telefon! "
Ma prind de mana ta, te aduc in lumea mea
Cand 2 oameni se iubesc cu adevarat. Fac tot posibilul sa uite ce s-a intamplat
E felul tau de a fi, sa ma faci sa te iert mereu!
Nimeni nu poate sa ma acuze ca iti provoc zambetul pe buze
Nu conteaza distanta, cat conteaza ce simtim!
Aici sunt si voi ramane numai pentru tine
Nu`i nimic. Te iubesc!
Ramai aici.Nu ma intreba ce simt
In fine.ar fi bine sa zambesti doar pentru mine
Iubesc din nou, zambesc din nou.Este ceea ce conteaza
Sunt doar niste cuvinte ce imi aduc aminte de ceea ce spuneai cand ne-am cunoscut.Si inca alte cuvinte care imi intra-n minte cand cu tine sunt si imi place sa le aud
Viata fara dragoste, an fara vara
O mie de cuvinte nu-mi ajung sa-ti spun ce simt
Ce simt cu tine nu am simtit niciodata. E un sentiment ce incepe sa`mi placa
E special ce se intampla cu noi. Avem si soare, dar avem si ploi
Te voi iubi chiar si in aceasta lume nebuna!
Acorda oamenilor o sansa in plus de fiecare data, astfel timpul tau si libertatea iti sunt pierdute atunci cand barfesti, cand urasti.
Cand suferi orgoliul mustrat si cand nu ai timp de impacare.
Nu este de ajuns sa iubesti si sa-ti para rau, mai trebuie sa o spui, sa o arati si sa te implici.
Viata este intotdeauna frumoasa. E sufiecient sa gasesti omul care sa-ti arate ca merita traita
Reguli pentru a fi fericit!
Dumnezeu nu a promis zile fara osteneala, ilaritate fara mahnire, soare fara ploaie. El a promis putere pentru fiecare zi, magaiere pentru lacrimi si lumina pentru drum.
Cand esti dezamagit din cauza ca ceva nu a mers asa cum voiai, stai putin gandeste pozitiv si fii bucuros deoarece Dumnezeu se pregateste sa-ti dea ceva mai bun.
Cand ceva ti se intampla, bun sau rau cugeta la ce imseamna.Acolo gasesti un scop in care viata te invata cum sa razi mai tare sau cum sa nu plangi prea repede.
Masura dragostei este atunci cand iubesti fara masura.In viata sunt foarte rare ocaziile in care persoana pe care o iubesti sa te iubeasca la randul ei. Odata ce o ai nu o lasa sa plece, sansa aceasta s`ar putea sa nu mai apara inca odata.
Este mai bine sa iti pierzi orgoliul pentru persoana pe care o iubesti decat sa pierzi persoana pe care o iubita din cauza orgoliului.
Niciodata sa nu parasesti un prieten vechi, niciodata nu vei gasi unul care sa-l poata inlocui
Bună.
Iubește acum, nu ieri și nici mâine că dragostea vine din neant și fuge în van!
Pa, pa.
1.Esti un oarecare, care cauta parcare!
2.Nu pot fi a oricui Da` dacă pleci o să fiu a nimănui! sigh
3.Te rog nu`mi spune că ţie dor Doar aşa că şti ce vreau s`aud. straight face
4.Ce tare.ha…ca filmul ăsta e`nfloare Iar eu nu...
5.Sunt inofensiva.Dar gandul meu e criminal!
6.Sa iert`? poate`! Sa uit? Niciodata!
7...
http://estatusuri.cabanova.com/statusuri-online.html
.
Eu am găsit statusuri pe
https://mstatusuri.cabanova.com/
Sper sa te ajute
♥✖nYkO✖♥ întreabă: