Le poti fura recolta celorlalti, le poti adauga gandaci si buruieni.sau poti inlatura gandacii si buruienile de pe recoltele altora pentru a primi puncte
Mama ce chestii banaleee! sa furi sa pui gandaci sa le iei altora ca primesti bani si ex...frate asta ar trebui sa le stie orice jucator!
Un anonim spunea :Un anonim mai jos putin zice "eu stiu cum poti sa furi daca cineva are caine. stiu totul despre jocul asta sunt level 51"Honey, ca sa furi de la cineva care are caine trebuie sa astepti pana cand cainele nu mai are mancare in bol. si trust me, nu stii totul! eu sunt level 70 si inca descopar chestii. asa ca nu te mai da asa mare, ca nu iti iese ...eu sunt levelul 75 si-s de akrd cu el
Poti fura cu tot cu caine, ...iti iei si banii inapoi si ramai si cu recolta furata:*
Poti fura cu tot cu caine, ...iti iei si banii inapoi pe care tii ia cainele cand te musca si ramai si cu recolta:*
Http://pisicuta-rea-nr1.hi5.com. astept cat mai multi prieteni. si da exista. ia-ti cainele si se va fura mai greu fiindca vor pierde bani si poate vor renunta
FreeAndWild întreabă: