Le poti fura recolta celorlalti, le poti adauga gandaci si buruieni.sau poti inlatura gandacii si buruienile de pe recoltele altora pentru a primi puncte
Bai eu stiam 3 metode ca safur cu caine dar nu mai merge nuci una prima pe vechiul server cu schinbatul orei adoua pe noul server aia cu tab dar nu mai merge si era una care am descoperito eu apasam tab si puneam derptunghiul glben pe plan care vroiam sa o fur luam manusa si apasam enter si tineam apasat pana furam dar nu dadeam ok ci intram din nou pe server la my farm dadeam si imi apareau banii inapoi dar fructele care le-am furat imi ramaneaudar era o metoda grea si daca va spun eu sunt prieten cu seful serveluluicristinel iuga pe hi5 dar mai este unul daniel vasilut eu sunt in level 70 zeci a bia astept in level 100 sa-mi iau elefant si daca va spun daca munciti ajungeti repede mai ales cu orhideile daca iti pui o gradina intreaga iti da peste un milion de bani iar voi care spuneti ca stiti ca stiti furati sa stiti ca sunteti mincinosi si nici nu inteleg de ce este fundita asta
Sunt de acord cu ultimul. Eu sunt la lvl 90 si am incercat toate metodele de furat, insa am o intrebare. Poti trimite animale de la o ferma la alta?
de ex eu am 2 caini. unu cu credite si unu cu bani.pe cel cu credite il tin ascuns pentru ca cel cu bani sa apara. pot trimite cainele cu credite pe ferma unei prietene?
FreeAndWild întreabă: