| spintecatoru a întrebat:

Cine stie un nume de fata care sa nu se termine in A?

47 răspunsuri:
| cristiano_6675 a răspuns:

Gabi,

| diego82 a răspuns:

Carmen e nume tiganesc!

| alexxa17_1065 a răspuns:

Alice, hillary, lizzie, demi, celine, kate, kirsten, agnes, brigitte, edit, erin, naomilaughing, iris, zoe, odette, chanelle, asi, aylin, margot, yeliz, armagan, janette, clodette, elodie, sol, elaine, annelisebig grinastept funditehappy

Răspuns utilizator avertizat
| myam33a a răspuns:

Lili

| ::::Diana::::: a răspuns:

Roxi.Numele meu.happyIti mai zic cateva: Carmen, Alice.Atat stiu.

| ZambescSiGata a răspuns:

Ingrid, iris, miriam, naomi,.laughing:X:X:X

| madycoco a răspuns:

Iris

| ₣e†ĺ†α Ŕ嚃å†α†ħå a răspuns:

Agnes - deriva din grecul agnos ce inseamna "pur, cast"

April - inseamna "aprilie" (de la numele lunii), la origine deriva din latinul aperire, "a deschide"

Beatrice - provine de la Viatrix, forma feminina a a numelui latin Viator care inseamna "voiajor, calator"

Brigitte - deriva din numele irlandez Brighid, "slavita". In motologia irlandeza era zeita focului, a poeziei si a intelepciunii.

Celine - deriva din latinul caelum, "cer, paradis"

Edit - forma ungureasca a numelui Edith, la origine format din 2 elemente: ead, "bogatie" si gyæ, "razboi"

Erin - nume englezesc si irlandez, inseamna chiar "irlandez"

Ingrid – origine scandinavica, inseamna "Ing este frumos", Ing era zeul scandinav al fertilitatii

Iris - inseamna "curcubeu" in limba greaca. Iris era numele zeitatii grecesti a curcubeului. Este de asemenea numele unei flori si a partii colorate a ochiului.

Miriam - forma originala ebraica a numelui Maria. In Vechiul Testament Miriam era sora mai mare al lui Moise si Aaron.

Naomi - origine ebraica, inseamna "placut, atractiv", este si nume japonez, "frumusete"

Noemi - forma italiana, spaniola sau portugheza a numelui Naomi

Odette – nume francez, contine elementul germanic od, "bogatie, avere"

Zoe – inseamna "viata" in limba greaca

cred ca eu merit fundita big grinbig grin

| ecristinamc a răspuns:

Nu exista nume de fata romanesc care sa nu se termine in a, cum la fel de bine nu exista nume de baiat romanesc terminat in a

| anna01 a răspuns:

Romanesc, strain? Vrei prescurtari:Ani, Andrea-nume de baiat la italieni.Agnes, Cati, Jeni.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alice, Nicolle, Ino, Leto, Rosse - Marrie, Rose, Cami, Io, Miriam, Pierrette, si cateva sute de nume chinezesti

| Sssh! a răspuns:

Alice, Beatrice, Claire, Carmen, Isabel, Jeni, Lori, Nina, Nichita, Naomi, Roxanne.
Chiar daca nu sunt toate nume romanesti, le mai intalnesti pe la noi prin tara.Imi dai fundita?

| RougeEttiquete a răspuns:

Carmen, ingrid, jane, jannet ff multe

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Carmen

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Carmen