| Viorash a întrebat:

Cine stie un site in afara de TPU care e praf.
Astept niste raspunsuri de 1000 de zile.
Vreau un site gen TPU dar sa nu fie pustiu ca asta astept maxim 10 zile pentru un raspuns. Funda

Răspuns Câştigător
| alessia a răspuns:

Sczm da` are dreptate @ neluL. si despre intrebarea ta nu stiustraight face.pa-pakiss

3 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

Astepti 1000 de zile pentru ca TU nu apreciezi nici un raspuns! M-am uitat in pagina ta si din 16 intrebari care le-ai pus ai dat doar o singura apreciere si de ajutat nici nu se mai pune vorba! Te-ai gandit ca pentru a-ti raspunde tie la o intrebare un usher de aici (TPU) iti ofera 5-10 minute din viata lui sa te ajute pe tine? Si multumirea ta unde-i? Toti cei care au raspuns la intrebarea ta au lasat la o parte, chiar si pentru cateva momente, interesele si grijile proprii pentru a-ti oferi un sfat, o solutie, o vorba buna sau macar pentru a-ti lumina chipul cu un zambet. A alege un raspuns castigator inseamna a-ti arata recunostinta fata de cel care consideri ca te-a ajutat cel mai mult. Acesta va fi recompensat din partea TPU.ro cu 10 puncte si, in acelasi timp, va putea sa se bucure de faptul ca a reusit sa te ajute cel mai mult. A alege un raspuns castigator poate fi felul tau de a multumi pentru ajutorul primit happy

| caposul a răspuns:

Salut, a stiu eu unu sau doua fi pe faza WWW.GOOGLE.RO sau WWW.Google.com sau www.gOOgle.fra sau...sau mai cauta pe google alte tipuri de google respect semnat "n-ai ce face"

| alessia a răspuns:

Ms de funda.pakat ca nu am putut sa te ajutstraight face