| CuloareaFericirii a întrebat:

Cine sunt cei mai tari? Baietii sau Fetele? :X:Xvreau cat mai multe raspunsuri primul rasp. fundita:*

Răspuns Câştigător
| adryana_6040 a răspuns:

Normal ca noi fetele suntem mai inteligent noi ne marurizam primele, noi crestem mai repede.Deci asa ca baieti se voteaza degeaba pe ei ca tot noi fetele ramanem pe primul loc!

5 răspunsuri:
| CosBin a răspuns:

Intrebare aiurea, raspuns pe masura:

Am intalnit baieti mai inteligenti decat unele fete si viceversa, dar ca sa intru in jocul tau o sa spun de ce si voi da si argumente:

Baietii:

1. Sunt baiat, ar fi culmea sa sustin celelalat sex.
2. Iisus a fost barbat. Dumnezeu e barbat.
3. Acum ceva timp parca voi, fetele, urlati ca vreti egalitate intre sexe, dar cand vine vorba de a lucra cot la cot cu un barbat sau sa va platiti consumatia va uitati stramb (evident si uni barbati, dupa parerea mea cei inteligenti, se uita stramb cand ne confundati cu un sponsor si va flituiesc instant, sustin acest comportament)

| CuloareaFericirii explică:

CosBineleee mai taci din gura ca te stiu...nu preati convine ca fetele sunt mai tari ca baietii de aia te strofoci atata sa iasa ceva bun din voi dar fetele sunt sunt mai mature si. mult mai politicoase pe deasupra noi stim sa mancam cu gura inchisa ...sustineti ideea dar e nulltongue

| cRIT a răspuns:

Pai barbatii au inventat 95% din ce exista.
Sunt mai multi oameni de stiinta barbati.
Cel mai destept copil din lume e baiat.
Cel mai destept Om din lume e baiat.
Cei mai vestiti oameni din lume 80% sunt barbati.
Mai vrei exemple?
Sa recunoastem fetele nu pot trai vara baieti si invers asa ca gurita.Adryana in legatura cu martea cu cresterea si maturizatu am dus mai multe fete in bete manga din club decat baieti asa ca...

| cRIT a răspuns:

Scuze pentru greseli dar trebuia sa plec la scoala

| MadalinaDaiana a răspuns:

LoL "__"
Eu Zic Ca Noi Fetele Ar Fi Culmea Sa Sustin Sexul Opus