Sunt întrebări la care tu trebuie și poți să îți răspunzi.
Schimbă-ți mentalitatea și învață să ai mai multă încredere.E un început bun faptul că îți dai seama de probleme.
Cine sunt Eu? Știi cum te cheamă? De ce reacționez impulsiv? Înainte de reacție, este moment care declanșează evenimentul. În cel moment. tu ești tu însuți. Dacă ești atent la interiorul tău, atunci afli cine ești. Care sunt limitele mele? Acelea care te de-limitează. Ceea ce simți că te oprește. De ce nu mă iubesc. Fiindcă nu te cunoști. nu știu pe ce planetă trăiesc. Studiază și vei afla.
Eu sunt praf. Ai aflat cum ești. Ești praf. Cum ai aflat că ești praf?
Ai declarat tu însuți. Declară invers, și vei fi invers.
Și eu sunt așa și am 32 de ani, nu ești singură și nu ești proasta nici eu nu sunt, pur și simplu am întâlnit persoane în viața noastră care ne-au tras mult în jos, sau am trecut prin traume care ne.au afectat stima de sine și felul de a fi!
Eu ți-aș sugera sa mergi la sala,o să îți recapeți încrederea foarte mult vei fi același om din trecut care avea multă încredere și era dezinvolta,pe lângă sport mănâncă și sănătos și discuta cu persoane care ti se aseamănă,care au aceeași energie cu tine, care au ceva in comun cu tine, și care te respecta și apreciază, in rest fugi de restul care îți ataca respectul de sine și te devalorizează.
Poți apela și la un psiholog pentru a te cunoaște mai bine și ce situații te-au adus în situația de față de a fi puțin dezorientată.
Petrece timp cu oameni frumoși de la care ai ce învață nu de la cei care te trag in jos și nu evoluezi, nu uita sa ai și credința în Dumnezeu.
La 22 de ani ca fată sau femeie ai timp cam până la 26 - 28 de ani să faci ceva.
Trăiești o criza existențială, daca vrei putem vorbi, eu nu te judec, și eu am probleme
Îți doresc multă sănătate!
Pentru ca esti inconjurata de persoane toxice
O persoană care vede ce e mai rău în tine şi te tratează ca atare, este o persoană care:
în loc să observe, să acorde atenţie pozitivă şi să aprecieze în primul rând ceea ce e mai bun în tine, alege să se focuseze pe,,cine" şi,,cum" nu eşti suficient de... şi pe,, cine" şi,, cum" ar trebui să fii altfel decât eşti, evident în viziunea sa.
te compară în mod constant cu alte persoane, iar comparaţiile sale te pun mereu într-o lumină nefavorabilă.
te judecă în mod constant, te critică ori de câte ori are ocazia - de te miri şi tu pentru ce, te etichetează în mod negativ, îţi ia în derâdere,, sensibilităţile" şi chiar calităţile, îţi cere mereu să fii altfel decât eşti şi să faci lucrurile în alt mod decât le faci, orice ai face nu este îndeajuns şi nici suficient de bine pentru ea, este mereu nemulţumită de tine şi ai sentimentul că vrea tot tipul să te schimbe după,, chipul şi asemănarea sa".
îţi contestă idealurile şi planurile de viitor, te descurajează în a da viaţă visurilor tale şi îţi sabotează realizarea activităţilor în vederea îndeplinirii unor obiective, chiar dacă atingerea acestora nu i-ar aduce persoanei în cauză vreun prejudiciu personal.
îţi ignoră propriile limite sau chiar ţi le încalcă în mod intenţionat, pentru că le consideră importante doar pe cele ale sale.
vorbeşte despre tine într-un mod depreciativ în faţa altor persoane şi îţi denigrează imaginea în faţa lor.
îţi minimizează şi chiar ignoră nevoile şi dorinţele, şi îţi solicită implicarea în satisfacerea propriilor sale nevoi şi dorinţe egoiste, pe care este centrată aproape exclusiv, cu excepţia unor momente în care consideră că doar acordând o fărâmă de atenţie, de timp şi de implicare pentru satisfacerea propriilor tale nevoi, te poate seduce sau manipula pentru a te focusa, uterior, din nou pe propriile sale nevoi şi dorinţe egoiste.
îţi solicită să faci compromisuri şi sacrificii care îţi aduc prejudicii personale, iar dacă încerci să refuzi, te pedepseşte cu distanţarea, prin tăcere, devine agresiv cu tine şi foloseşte un libaj verbal, sau îţi spune că nu ştie dacă, în aceste condiţii, sunteţi potriviţi unul pentru altul şi te face să te simţi ruşinat, vinovat şi mizerabil.
te implică în acțiuni ilegale și imorale, cum ar fi furtul, falsificarea de documente, mărturii mincinoase, care îţi aduc atât ţie, cât şi altor persoane prejudicii personale.
te tratează cu lipsă de consideraţie şi respect, într-un mod controlor şi abuziv, folosind manipularea şi şantajul emoţional
Nu-i nevoie sa te chinui, fiindca tu stii bine ca ai intelect limitat si nu poti intelege enorm de multe lucruri din viata oamenilor.
Bucura-te de cat intelegi si fa doar cat te pricepi, ca nu-ti cere nimeni mai mult, mai ales ca esti un caz medical cunsocut de familie, rude si prieteni.
https://www.tpu.ro/......-ar-putea/