Proba contrara la misoginism, sau un fel de misoginism feminin. la noi nu tine mult feminismul pentru ca le altoiesc romanii, mai mult se pricep la inselat si prostitutie
Feminismul a fost de fapt o lupta a femeilor pentru castigarea anumitor drepturi pe care nu le aveau: dreptul la vot, dreptul la opinie, dreptul de a intra in politica, dreptul de avea o viata independenta si multe altele ce nu-mi vin in minte acum, azi e folosit ampulea, pe langa conceptul asta care e ok au intervenit si alte terminate care s-au inmultit precum ciupercile dupa ploaie formand "feminazi" care desconsidera total barbatii, se arunca cu mocirla peste toata rasa barbateasca cum ca noi am fi niste monstri, niste fiinte abominabile, ca ele n-au nevoie de barbati, ca daca ar fi posibil barbatii sa stea la cratita si multe alte prostii de genul, practic noi sa fim slugile femeilor, lucru care ne amuza teribil si eu unul fac misto de ele oriunde am ocazia, societatea din ziua de astazi este una de-a dreptul idioata, sa fii barbat alb heterosexual si sa declari asta este de condamnat, fix opusul a ceea ce am zis este nu aparat, ci exagerat de ridicat in slavi, in unele tari chiar risti sa faci puscarie doar pentru ca spui ceva acestor 3 categorii, sa nu se inteleaga gresit, nu am nimic cu nimeni atata timp cat se comporta omeneste cu mine voi fi la randul meu om cu acel cineva. Pe mine unul ma scarbeste treaba asta cu feministele de astazi, dar ma si amuza, ma scarbeste felul in care sunt aparate de niste prosti mai mari decat ei/
Pe undeva au si ele dreptate in felul lor, multi barbati le-au asuprit de sute de ani, le bateau, asa cum si acum de multe ori se intampla, de aia ii face ca-s rasa tampita, de acolo vine, mai ales ca 95 % asa faceau.
De ex si pe vremea lui ceausescu si acu, ambii au servici dar ea face si in casa tot, el mai pauza, sunt doar niste exemple. Ea vede si de copil, el doarme.
Plus ca ei fiind mai asentimentali multi din ei, nu dureaza mult pana ce uita sa se mai poarte frumos, se poarta pana le f sau pana se insoara, dupa aia dupa un timp de multe ori se schimba treaba.
Deci adevarul e pe la mijloc.
Nu toti fac asa, dar foarte multi.
Si acum s-a zis la TV ca la nu stiu cat timp e batuta una. Nu te mai intelegi, desparte-te, nu iti bate joc de celalalt pe motiv "nu o bat degeaba", fiecare pe drumu lui sa o ia si gata.
Si asta o zic si pentru femei si pentru barbati, nici unu nici altul nu are dreptul sa-si bata joc de celalalt.
Atata timp cat o dai in extreme nu te astepta ca celalalt sa te tolereze, cand invadezi viata si linistea altcuiva iti asumi repercisiunile. Nu au scuza pentru prostia de care dau dovada, lumea are un regres incredibil, societatea e cu multe nivele in jos datorita sau mai bine zis din cauza unor categorii sociale restranse care au spate 'legislativ'.
Eu am zis ce se stie si in afara romaniei, nu doar la noi. Nu am zis ca toti barbatii abuzeaza dar multi o fac.
Da, societatile au nivele in jos din cauza unor conducatori care nu au interesul sa fie bine, si nu se ocupa ca aceste nivele sa nu mai existe in primul rand prin educatie de mici, nu neaparat prin pedepse dupa.
Ce interesant suna, da-le astora idei sa lase masculinitatea deoparte ca devin gay. Ne referim la feminism aici sau la anumite fetiscane?
Feministele sunt cele care se considera ca specie superioare barbatilor! Si de obicei sunt cele care sustin ca o fata urata merita un barbat super-frumos doar pentru ca e fata, dar nu si invers! Adica cele care spun ca toate fetele sunt frumoase in felul lor, dar 80% dintre barbati sunt urati! Asta e feminismul!
Aoleu. Dar ce ți'am făcut eu tie speriosule?
Fizionomia ta
Cine se leaga de fizicul uman este un gunoi uman
Oo da? Îmi pare rau pentru tine atunci, fat-frumos, dar asa ii moaca mea, alta nu am. De mâncat oameni nu am mai mâncat pana acum, ca mancare am destulă acas, colți nu am
Exact! Nu alegem cum sa ne nastem, nu e ceva ce putem controla!
Nu ai vazut ce a scris zdreanta aia mai sus, ce vina are fatuca asta ca asa s-a nascut, nu ea a alea, daca tu nu te accepti nu astepta ca alti o sa te accepte
Esti barbat adevarat ma, simte-te barbat, te legi de felul cum arata o femeie, mai bine zis un om Esti ...alfa ce sa mai
te rog, nu te reproduce, te pupa jan, iti dau 5 lei sa iti iei un prezervativ si foloseste-l pana se rupe!