| mastadont a întrebat:

Cine suntem cu adevărat? Voi ați avut momente de introspecție în care să vă puneți această întrebare? Dacă omiteți numele, vârsta și ocupația, cum răspundeți la întrebarea cine sunt eu?

5 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Si cand ma gandesc ca asta voiam eu sa intreb laughing Ah, dar poate tot o sa intreb big grin

Nu pot sa exprim in cuvinte cine sunt, creierul nu poate sa descrie asta happy (la fel ca in cazul tuturor)

| RAY a răspuns:

Niste fiinte conștiente care fac parte dintr o conștientă universala, suntem praf de stele
Suntem cei care suntem conștienți de unvers de natura,daca e sa ma exprim filozofic,totul e absurd, nu are nici un sens, scop si doar ne mintim cand dam vreun scop, sens existentei noastre, ce suntem? Ceva aparut din haos, oameni se mint mereu

| J0B0MAT a răspuns:

Rezumând, pentru că răspunsul complet ar fi unul kilometric, o persoană, cu defecte și calități, care încearcă să se îmbunătățească.

| mgtow a răspuns:

Organism miscator care nu are un rol asa important in lume, doar autosatisfacerea personala conteaza prin bani, cheltuieli, contact carnal

| Adrian5575 a răspuns:

Mi s-a intamplat si mie de cateva ori, cand eram mic. Nu mi-a mai venit in minte aceasta intrebare de mult timp. Nu cred ca stie cineva raspunsul.