| thaisfersoza a întrebat:

Cine vine cu ceele mai bune idei dau FUNDA
Am o pagina cu Michel Telo FanClub Romania si nu stiu ce sa mai postez la ea as dori sa mentionez sa imi spuneti idei cu jocuri intrebari poze orice dar sa fie idei bune si sa aiba legatura cu Michel Telo
FUNDA!

12 răspunsuri:
| Woodenpints91 a răspuns:

De ce.....de ce?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite un gen quizz, s-o bagi la pagina...
Michel Telo s-a lansat cantand:
1. pagode
2. sertanejo
3. forro
4. campaneiro
Cand afli si tu raspunsul corect sa ma anunti laughing

| thaisfersoza explică (pentru anonim_4396):

Buna idee mersi mai ai si alte idei cumva

| Zeflemitoarea a răspuns:

Poza asta ar semnifica cel mai bine ce înseamnă Telo.
http://www.google.ro/......tp?/imgres

| thaisfersoza explică (pentru Zeflemitoarea):

Nu te supara ai fost rea la faza asta daca nu iti place te rog nu mai comenta nu imi trebuie comentariul tau pe bune dezgustator

| Zeflemitoarea a răspuns (pentru thaisfersoza):

Când înveţi să scrii o frază corect, comentează!

Tu voorbesti care esti un nesimtit nu imi trebuie comul tau sincer nu mor daca tu esti persoana care iti plac lucruri scarboase nu trebuie sa le expui la mine (ca raspuns )! 11 invata sa te exprimi de aia se merge la scoala

De ce toată lumea mă consideră băiat? laughing
Sunt fată, în primul rând. Şi în al doilea rând, m-am exprimat aşa cum am vrut în legătură cu idolul tău. Şi la şcoală se mai merge şi ca să înveţi să scrii. Ai lipsit cam mult, aşa-i?

Eu am lipsit sau tu si imi cer scuze de unde sa imi dau seama ca esti fata sau baiat duapa poza aia de spart ciori si dupa nume

Spart ciori? laughing
Da, cred că erau de ajuns astea două.

| BlondYAlex a răspuns:

Sertanejo big grin

| BlondYAlex a răspuns:

Gaseste ceva legat de muzica sertanejoo, quizz-uri dar nu foarte simple, gaseste videoclipuri in care el a mai cantat alaturi de cineva, poze rare cu el. Lucruri care sa atraga atentia si idei cat mai originale care nu se gasesc si la restul paginilor