Logistica
Mental: -extravertit 20%
-introvertit 80%
Energic: -intuitiv 41%
-realist 59%
Natura: -centrat pe logica 80%
-centrat pe principi 20%
Tactic: -organizator 78%
-cautator 22%
Identitate: -asertiv 15%
-precaut 85%
Deci ?
Din fericire, precum florile primăvara, afecțiunea, creativitatea, altruismul și idealismul Mediatorilor vor renaște mereu, răsplătindu-i pe aceștia și pe cei care îi iubesc nu cu logică și avantaje, ci cu o viziune asupra vieții care inspiră compasiune, bunătate și frumusețe oriunde ar merge.
tu esti floarea primaveri mele, mi ai dat speranta ca mai exista fete sincere
Ai o personalitate care te poate duce undeva sus, personalitati ca tine sunt populare, tip alfa
Mda pacat ca sunt dezamagit de societate si sunt un om destul de greu de impresionat deci nu ma implic in a conduce gloate de oameni mi se pare stupid sa spui cuiva fa x chestie, desi ma gandesc ca e mult mai stupid sa faci acea x chestie doar pentru ca unu are mai mult tupeu
Ba animatorule
pa tine te-au suspendat pentru ca vorbeai peste tot despre fotbal?
ACTIVIST
(ENFP-T)
POȚI SCHIMBA LUMEA DOAR CU O IDEE
Activiștii sunt extraordinar de independenți și tânjesc după creativitate și libertate mai mult decât după stabilitate și siguranță.
Extravertit 73%
Introvertit 27%
Intuitiv 88%
Realist 12%
Centrat pe Logică 27%
Centrat pe Principii 73%
Organizator 18%
Căutător 82%
Asertiv 23%
Precaut 77%
Am raspus sincer.
"ANIMATOR"
Extravertit: 67%
Introvertit: 33%
Intuitiv: 49%
Realist: 51%
Centrat pe Logică: 47%
Centrat pe Principii: 53%
Organizator: 43%
Căutător: 57%
Asertiv: 49%
Precaut: 51%
"Sunt egoistă, nerăbdătoare și puțin nesigură. Greșesc, îmi pierd controlul și uneori sunt greu de suportat. Dar dacă nu poți să mă suporți când sunt dificilă, cu siguranță nu mă meriți când mă simt cel mai bine." - Marilyn Monroe
Bun, dar asta nu vorbea singur. vorbea cu alt tip
pe ala l-ai raportat?
Nu o mai face pe mironosita,, ati sarit sa ma raportati, dar nu imi bat capul cu voi, am alte lucruri importante de facut!
anonim_4396 întreabă: