Mi-ar placea mult o astfel de experienta. Din pacate nu imi permit si nu cred ca voi avea ocazia vreodata.
Bro, sa stii ca ai dreptate. Nu ma asteptam sa vad vreodata pe viu un oras precum Viena sau Paris si totusi am reusit. Sper sa imi implinesc si acest vis pe viitor.
Eu am rau si de masina, asa ca stau putin pe ganduri daca sa-ti accept ori ba invitatia pentru ca, as avea oarece disconfort in timpul transportului.
Invitatia e pe bune? Daca da cred ca o sa iau inainte de a ma culca, o pastila minune, care sa-mi inlature "raul de mare" si daca visul de a naviga se indeplineste, atunci sigur ca va fi o croaziera fantastica.
O sa am grija sa nu pun ceasul sa sune, pentru a nu ma trezi, din visare, prea devreme.
Ce zici asa poti sa calatoresti alaturi de mine, pe un "ocean" de ganduri bune?
BRO sa ai o zi buna si mai incita-ne la visare pentru ca, mai avem nevoie si de asa ceva, acum cand innotam doar in zapada si ger.
Daca ai nevoie de un matelot (policalificat in domeniu) sunt prezent. Putem lua si fete cu noi? Ca de navigat singur m-am cam saturat.
Cred ca deja nu mai e iaht, e slep, la cate raspunsuri pozitive zaresc!
Ah, au si plecat?
Glumeam...Eu vin, chiar vin, daca vii si tu sa ne plimbam cu... Oare cu ce? Da stiu, cu bicicleta!
Eu as vrea da` daca ma iei pe mine o sa fii acuzat de corupere de minori...Asa ca...Mai asteapta 3 ani, astepti?)
Cine nu? chiar de stii ca ti se face rau pe acolo tot te- ducica na asa e OMU'. Dar daca vine cineva si ne ''trezeste '' din vis? ce croaziera mai e asta...
Mindfulness întreabă:
sabin89 întreabă: