Nu,dar recunosc ca un pic ma frustreaza, e adevarat ca nu esti o persoana fizic atragatoare de pui accent pe inteligenta? aleg adv
Da online am avut, real nu, prima oara cand aud de asa ceva de meme, adevarat ca isi visezi jumatatea noaptea dar dimineata sa evaporat? aleg adv
Sufar de sindromul Cotard si niciodata nu m-am vazut frumoasa, de fapt, nu ma pot recunoaste in oglinda.Mama -mi spune ca sunt frumoasa, dar toate mamele spun asta despre copiii lor.Aud pe strada, uneori, in spatele meu, cuvinte de genul:"sper sa fie frumoasa pe interior macar!"
Prezenta mea te irita?
-Adevar
"Adevar si provocare", cel putin in viata reala, este o prostie de joc.
Daca alegi adevar vei fi intrebat pe cine admiri, din grupul tau de prieteni, de sex opus, s-apoi virginii se duc sa spuna-n toata scoala.
Daca alegi provocare, vei fi obligat sa iti marturisesti "admiratia", sau si mai rau, sa saruti, o persoana de sex opus din grupul tau de prieteni.
Deci nu mersi, am niste amintiri traumatice cu jocul asta.
"Altceva" e altceva.
Ma bucur ca te-ai documentat, de apreciat.
Pe cei cu tulburari psihice ii tii la distanta sau incerci sa empatizezi cu ei?
Acei oameni de pe strada care zic asemenea rahat sunt niste frustrați. Niciodată să nu te aștepți la cuvinte de laudă din partea cuiva, chiar daca le meriti, că nu le vei primi. Eu sunt convinsă că nu toți arătăm ca vedetele de pus in rama de la TV, dar crede mă că nimeni nu trebuie sa se desconsidere in vreun fel, mai ales din cauza a ce vine de la lumea invidioasa și plină de răutate din ziua de azi.
Tu vorbesti serios? nu, din contra chiar as avea multe de vb cu tine
Nu stiu, poate dar mai trebuie sa ma dezvolt, te provoc sa stai 20 de secunde cu capul in apa, aleg adv
In fapt un studiu pe tema asta arata ca personalele care citesc reviste si pun accent pe aspectul fizic sunt mai depresive, niciodata multumite cu fizicul lor si al partenerului, de asta si multe divorturii, sinucideri, asta vreau si eu sa afirm ca nu trebuie sa arati hot ca sa ai iubita si doar sa cauti una pe masura ta
Stiinta va putea sa demonstreze aparitia vieti cand va reusi un experiment prin care sa demonstreze ca prin metode naturale se putea ca sa apara, acum exact nu putem sti cum a aparut, dar stim ca prima viata a fost ceva simplu, viata poate ca din spatiu =din comete s-au gasit molecule in ele complexe desi da e o posibilitate, adevarat ca ai fost dezamagit din iubire?
Nu ca le urasc dar ma degusta multi din tara asta, dar cred ca nu sunt singurul ca multi imi spun asta, mam inselat clar https://www.youtube.com/watch?v=JKPp5rWcElw